zaterdag 4 juli 2020 | week 27
Home » Algemeen » Nieuw: Artrose Gezond
Ga voor meer informatie naar de Artrose Gezond website https://bit.ly/2WdT32S .

Nieuw: Artrose Gezond

Nieuw: Artrose Gezond

Lansingerland/regio – Sinds kort is de website van Artrose Gezond online. Artrose Gezond, een initiatief van het Erasmus MC, is een onderzoeksplatform waar mensen met artrose centraal staan.

Artrose Gezond brengt mensen met artrose in de regio Rijnmond in contact met onderzoekers, met behandelaars en met elkaar om door kennis en ervaring uit te wisselen de gezondheid van mensen met artrose te verbeteren.

Oefeningen en advies

Op de website van Artrose Gezond zijn onder meer oefeningen te vinden voor mensen met knie-, heup- en handartrose, en adviezen die gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek naar artrose. Tevens staat er op de website informatie over lopende onderzoeken en de mogelijkheden om hieraan deel te nemen. Wie op de hoogte wil blijven van Artrose Gezond en wetenschappelijk onderzoek naar artrose, kan zich via de website aanmelden voor de Artrose Gezond nieuwsbrief. Deze verschijnt drie keer per jaar via e-mail.

Meebeslissen over onderzoek

Artrose Gezond gaat ook bijeenkomsten organiseren, waar mensen met artrose kunnen meedenken en meebeslissen over onderzoek, en waar ze onderzoekers, behandelaars en elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen. Vanwege de maatregelen ten aanzien van COVID-19, worden er op dit moment nog geen fysieke bijeenkomsten gepland. Het team van Artrose Gezond onderzoekt de mogelijkheden om in een later stadium virtuele bijeenkomsten te organiseren.
Op www.artrosegezond.nl vindt u meer informatie.