donderdag 16 juli 2020 | week 29
Home » Advertorial » Najaarshow Kampeercentrum Cor Olie Recreatie
 Hellen en Carlo Olie hopen u te begroeten op hun najaarshow op 19 en 20 oktober aanstaande.

Najaarshow Kampeercentrum Cor Olie Recreatie

Najaarshow Kampeercentrum Cor Olie Recreatie

Bergschenhoek – In het weekend van 19 en 20 oktober organiseert Cor Olie Recreatie haar jaarlijkse najaarshow. Na de Kampeer en Caravan Jaarbeurs is het team van Cor Olie weer volledig op de hoogte van alle mogelijkheden en nieuwe techniek op het gebied van caravans en campers.

Een groot aantal mensen heeft interesse in de aanschaf van een camper en de verkoop ervan steeg in juli 2019 met meer dan 10%. De Kampeer en Caravan Jaarbeurs is nog nooit zo druk bezocht als dit jaar. Op de eerste dag werd het totale bezoekersaantal van het jaar ervoor al ruim overtroffen. Vooral de interesse in campers is groter dan ooit, de instapklare special edities zijn vooral erg populair.
Hellen Olie: “Met de Weinsberg en Knauss campers bieden wij een brede range van mogelijkheden. Van buscampers, half integraal tot luxe volintegrale campers. Beide merken hebben verschillende actiemodellen die standaard heel compleet zijn uitgerust en zeer scherp zijn geprijsd. Zo hebben wij bijvoorbeeld een instapklare camper van Weinsberg te koop met een voordeel dat oploopt tot maar liefst € 22.000. Deze camper is ‘wegrij’ klaar en wordt geleverd met navigatie, achteruitrijcamera, luifel, aluminium velgen, schotelatenne en tv.”
De nieuwste campers beschikken over 9-traps motoren met ADBlue-technologie.
Tijdens de najaarshow bij Cor Olie Recreatie zijn ook de allernieuwste 2020 caravanmodellen van Elddis en Sprite te bekijken.

Acties

Wie een bezoek aan de show brengt, kan profiteren van tal van acties.
De allerlaatste 2019 showmodellen caravans en campers zijn zeer scherp geprijsd. Bij de aanschaf van een nieuwe camper kost een airco € 795,- in plaats van € 2295,- (aanbieding tot eind oktober 2019, informeer naar de voorwaarden).
Ook zijn er zeer scherp geprijsde tweedehands caravans en campers in de showroom te bekijken. “Voor ieder budget kan men bij ons terecht”, aldus Hellen Olie die tevens kan melden dat de inschrijving voor verhuur van campers voor het jaar 2020 is geopend.
Cor Olie Recreatie staat tevens klaar voor reparatie en onderhoud van uw caravan of camper.
In verband met de verbouwing van de kampeerwinkel is er een leegverkoop met kortingen tot 50%. Op niet-afgeprijsde artikelen in de kampeershop ontvangt men 10%.

Openingstijden beurs: 19 oktober en 20 oktober 2019 van 10.00 tot 17.00 uur.
Adres: Weg en Bos 1 te Bergschenhoek.