donderdag 22 oktober 2020 | week 43
Home » Advertorial » My Way heeft zin in de toekomst
Lex Buisman in zijn fraaie kapsalon in het centrum van Bergschenhoek.

My Way heeft zin in de toekomst

My Way heeft zin in de toekomst

Lex Buisman van My Way is al jaren een bekend gezicht in het centrum van Bergschenhoek. “Ik was 24 toen ik begon en de derde kapper in het dorp; naast Van Velzen en Warby. Ik begon in juli met één medewerker en we werkten de hele dag door. Dit in tegenstelling tot andere ondernemers die tussen de middag de deuren sloten; dat was de gewoonte in die tijd.” In november van datzelfde eerste jaar bestond het team van My Way al uit vijf kappers.

Lex begon in de Dorpsstraat; in de ‘kiosk’ die voor enkele winkels was gebouwd en plaats bood aan vier stoelen. “Soms was het zo druk dat we boven gingen knippen. Het was een klein pand, maar erg gezellig. We hebben in die tijd ook nog eens gewerkt met een stoplicht voor het pand. Stond het op rood dan waren alle stoelen bezet, maar groen betekende een vrije plek die meteen ingenomen kon worden.”

Verhuisd

In 2004 verhuisde My Way naar een splinternieuw en ruim pand in de Vlashoeck. Twee jaar later kon ook het aangrenzende pand bij de kapsalon betrokken worden. Het geheel vormde een fraaie en eigentijdse kapsalon waar een team van zeven mensen aan de slag ging. Een kapsalon voor zowel dames, heren als kinderen en bovendien gespecialiseerd in kleurbehandelingen en haarextensions van Hairtalk. Ook werd een hoek vrijgemaakt voor een nagelstyliste, gespecialiseerd in het aanbrengen van gelnagels en op afspraak kan door een specialist een behandeling worden uitgevoerd in permanente make-up.

Toekomst

“We kijken uit naar een toekomst waarin het weer een gewone samenleving wordt,” kijkt Lex al vooruit. “Na een periode gesloten te zijn hadden we er allemaal weer zin in te beginnen en ook onze klanten waren blij. We hebben alle maatregelen getroffen om veilig te kunnen werken en we hebben hier gelukkig de ruimte, zodat iedereen veilig naar de kapper kan. Maar we hopen met elkaar wel dat alles uiteindelijk weer normaal zal worden.”
Zin in een job bij een mooie kapsalon? Lex is naarstig op zoek naar kappers of kapsters die het team willen komen versterken.