woensdag 27 mei 2020 | week 22
Home » Algemeen » Mooie opbrengst Roparun Team 162 Bayer Crop – Science

Mooie opbrengst Roparun Team 162 Bayer Crop – Science

Mooie opbrengst Roparun Team 162 Bayer Crop – Science

Bergschenhoek – Afgelopen Pinksterdagen heeft team 162 Bayer Crop – Science voor de zesde maal meegedaan aan de Roparun. Het team dat bestaat uit collega’s van de vestigingen Amsterdam, Enkhuizen, Bergschenhoek en Budapest (Hongarije), meer dan zeven nationaliteiten, reisde vrijdag 7 juni naar Parijs af.

In het afgelopen half jaar is vrij intensief getraind, met als generale op 12 mei het traject Steenbergen-Barendrecht (deel van Roparun route). Onder ideale omstandigheden werd de 48 km met een snelheid van boven de 11 km/u afgelegd.
Op zaterdag 8 juni startte het etam om 11:36 uur en maandag om 13:32 uur werd de finish aan de Binnenrotte bereikt. Een stormachtig begin en veel klimmetjes in Frankrijk en België vroeg veel van lopers en fietsers gevraagd. Maar door de fantastische aanmoedigingen vanaf de Belgische grens tot en met de finish, een goede masseur en uitstekend eten, heeft iedereen de Binnenrotte weer gehaald.
Om geld binnen te halen voor de stichting Roparun zijn er binnen het bedrijf verschillende acties georganiseerd zoals lotenverkoop, collectes, cakeverkoop, Paasontbijt (gesponsord door Sodexo) en Turkse avond (eten/muziek/cultuur en dans georganiseerd door collega’s Turkse roots). Daarnaast is aan kennissen en familiekring gevraagd te doneren. Een groot aantal klanten en leveranciers hebben een bijdrage, in geld of in natura, geleverd. Speciale dank aan: Erik Zwama/ Albert Heijn Gouweplein te Waddinxveen (Statiegeld actie), Niels Koelewijn/ Bakkerij het Stoepje Waddinxveen, Fred Lekx/ Albert Heijn te Bleiswijk, Kari van den Berg/ Vitamine & zo en Rutger van Happen/ Aqua Chain Holland BV te Waalwijk die het team van de nodige energie hebben voorzien en www.handigverhuur.nl uit Bergschenhoek die de partytent verzorgde.

Mooie opbrengst

Dankzij de inspanningen binnen het bedrijf en de donaties door familie, vrienden, leveranciers en tuinders is de opbrengst van dit team dit jaar rond de € 11.000,-. Tot eind juni kan ook u een bijdrage storten via de website van de Roparun, www.Roparun.nl team 162.

Check Also

Ophalen oud papier

De huis-aan-huisinzameling van papier in Lansingerland door verenigingen en scholen in de avonduren vervalt tijdelijk …

Geef een reactie