woensdag 30 september 2020 | week 40
Home » Advertorial » Mondkapjes verkrijgbaar in Berkelse Herenstraat
De inwoners van Lansingerland kunnen dichtbij de mondkapjes aanschaffen zonder daarvoor teveel te hoeven betalen.

Mondkapjes verkrijgbaar in Berkelse Herenstraat

Mondkapjes verkrijgbaar in Berkelse Herenstraat

Berkel en Rodenrijs – Nu het er naar uit ziet dat we allemaal een voorraadje niet-medische mondkapjes in voorraad moeten hebben – binnenkort al nodig om gebruik te kunnen maken van het openbaar vervoer – lijkt de pop-up store die vorige week de deuren opende in een pand aan de Herenstraat 28 in Berkel Centrum een uitkomst.

Het pand stond leeg nadat een kindermodezaak het had verlaten. Twee eigenaren van zaken in Berkel Centrum – van Asia Bistro en The Döner House – besloten het de inwoners van Lansingerland eenvoudig te maken de mondkapjes aan te kunnen schaffen zonder daarvoor teveel te hoeven betalen.

Eenvoudig

Steven Tang, een van de initiatiefnemers, vertelt: “We hebben de winkel tijdelijk gehuurd om iedereen in de gelegenheid te stellen mondkapjes op een eenvoudige manier te kunnen kopen. Er zijn verpakkingen van tien en van vijftig stuks voor eenmalig gebruik te koop en er wordt contactloos betaald. Elke klant kan uitleg krijgen over het gebruik en het mondkapje kan vooraf goed worden bekeken. Met de verkoop zijn we een van de voordeligste in de winkelprijs en bovendien ondersteunen we ook een lokaal initiatief dat met name in deze tijd van onzekerheid goed aansluit.”
Meteen vanaf de opening vorige week is het al lekker druk in de tijdelijke zaak die open blijft zolang er behoefte aan is. De winkel is maandag van 12.00 tot 17.00 uur geopend en van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.