donderdag 29 oktober 2020 | week 44
Home » Advertorial » Miljoenenontbijt Oostland: ‘Ondernemer op de troon’
Oostland - Op woensdagochtend 16 september organiseert VNO-NCW Oostland het traditionele Miljoenenontbijt. Dit jaar bij Anthura in Bleiswijk. Tijdens deze ontbijtbijeenkomst is er aandacht voor de vertaalslag van de politieke plannen uit de nationale Miljoenennota naar de betekenis voor ondernemers in onze regio.

Miljoenenontbijt Oostland: ‘Ondernemer op de troon’

Miljoenenontbijt Oostland: ‘Ondernemer op de troon’

Oostland – Op woensdagochtend 16 september organiseert VNO-NCW Oostland het traditionele Miljoenenontbijt. Dit jaar bij Anthura in Bleiswijk. Tijdens deze ontbijtbijeenkomst is er aandacht voor de vertaalslag van de politieke plannen uit de nationale Miljoenennota naar de betekenis voor ondernemers in onze regio.

Cor van der Wel is dagvoorzitter. Hij gaat met Iwan van der Knaap en Jeroen van der Ploeg in gesprek in ‘Ondernemer op de troon’. De aanwezigen zullen hierbij ervaringen en pure ondernemersverhalen van een bewogen jaar te horen krijgen.
Om 8.00 uur schakelt men over naar het Miljoenenontbijt in Den Haag. Daar spreekt Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland, over de Miljoenennota. Hoe herstelt het land zich de komende jaren van de intelligente lockdown en hoe draagt de visie uit de Miljoenennota daaraan bij?
In de zaal van Anthura zijn ook twee wethouders uit Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp aanwezig. Zij gaan op een ludieke manier met de aanwezige ondernemers in gesprek. De zaal verandert in een Lagerhuis opstelling waar stellingen worden geponeerd en de wethouders direct een ondernemersantwoord krijgen. Natuurlijk wordt de wethouders naar hun visie op de Miljoenennota en de economische gevolgen voor ondernemers gevraagd. Waar liggen economische groeikansen voor het Oostland?
Het ontbijt vindt plaats van 07.00 tot 09.00 uur bij Anthura, Cyclamenweg 4. Vanwege de coronamaatregelen wordt overal anderhalve meter afstand gehouden. Daarom zal het niet mogelijk zijn om een onbeperkt aantal ondernemers te ontvangen. Via een livestream is het programma door iedereen alsnog te volgen.
Leden van VNO-NCW Oostland kunnen zich via de reeds ontvangen uitnodiging aanmelden. Introducés zijn ook welkom. Aanmelden is ook mogelijk via oostland@vno-ncwwest.nl. Men dient aan te geven of men fysiek of via een livestream de bijeenkomst wil bijwonen.