donderdag 1 oktober 2020 | week 40
Home » Algemeen » Mid Summer Night Shopping geeft zomers gevoel
Berkel en Rodenrijs - Het jaarlijkse Mid Summer Night Shopping komt er weer aan! De negende editie van deze sfeervolle avond vindt plaats op zaterdag 29 juni. De winkels zijn dan tot en met 22.00 uur geopend. De avond wordt aangekleed met diverse activiteiten, muziek, acties en kortingen. Wie deze winkelavond bezoekt, kan kortingen en diverse acties bij verschillende winkels verwachten. Daarnaast zorgen muzikale optredens, entertainment en workshops voor een zomerse shopavond.

Mid Summer Night Shopping geeft zomers gevoel

Mid Summer Night Shopping geeft zomers gevoel

Berkel en Rodenrijs – Het jaarlijkse Mid Summer Night Shopping komt er weer aan! De negende editie van deze sfeervolle avond vindt plaats op zaterdag 29 juni. De winkels zijn dan tot en met 22.00 uur geopend. De avond wordt aangekleed met diverse activiteiten, muziek, acties en kortingen. Wie deze winkelavond bezoekt, kan kortingen en diverse acties bij verschillende winkels verwachten. Daarnaast zorgen muzikale optredens, entertainment en workshops voor een zomerse shopavond.

De trommels van de Rhythm Allstars Brassband zorgen voor een zomerse vibe en zijn te horen in alle winkelstraten. De danseressen van de brassband zijn een must om naar te kijken. Leanne Serena is een bekende locale jonge zangeres. Leanne speelt pop- en countrynummers in een persoonlijke setting. Met haar pure en zuivere stem weet zij de emotie van een nummer goed over te brengen. Het DJ duo Jaydey & Niels zorgt voor swingende, dansbare klanken in de winkelstraten. Kinderen kunnen gratis een glittertattoo laten zetten, een leuk aandenken aan deze zomerse avond. Ook kunnen zij zelf een glaasje ranja tappen bij de Limokoe, springen op het springkussen en een rondje in de draaimolen. Mid Summer Night Shopping is geen doorsnee zaterdagavond, maar een heerlijke avond winkelen, gecombineerd met muziek, entertainment en mooie acties en kortingen. Iedereen die een echt zomers gevoel wil krijgen, wordt van harte uitgenodigd om op zaterdag 29 juni naar Winkelpromenade Berkel Centrum te komen. Benieuwd naar alle aanbiedingen, extra’s en het volledige programma? Houd de www.winkelcentrum-berkel.nl in de gaten en volg Berkel Centrum op Facebook, Instagram en Twitter via @berkelcentrum.