woensdag 15 juli 2020 | week 29
Home » Advertorial » Meryem vindt haar draai bij Primera
Bergschenhoek - Eind februari werd Meryem Dogan het nieuwe gezicht van Primera Bergschenhoek in de Dorpsstraat. Inmiddels heeft ze kennis gemaakt met alle klanten en heeft ze al aardig haar draai gevonden in Bergschenhoek.

Meryem vindt haar draai bij Primera

Meryem vindt haar draai bij Primera

Bergschenhoek – Eind februari werd Meryem Dogan het nieuwe gezicht van Primera Bergschenhoek in de Dorpsstraat. Inmiddels heeft ze kennis gemaakt met alle klanten en heeft ze al aardig haar draai gevonden in Bergschenhoek.

“Aan het begin van het jaar kwam ik hier al snuffelen en aarden,” lacht de nieuwe eigenaar die de zaak overnam van Ronald. “Door anderen was ik getipt dat er hier een Primera te koop stond. Het kwam op mijn pad en ik ben gaan kijken. Het klikte; zowel met de zaak als met de omgeving.”
Meryem maakte kennis met de winkel en voelt zich er helemaal thuis. “Ik heb zin er iets leuks van te maken voor iedereen. Het is een echte servicewinkel en we zijn er voor de klanten. Bovendien hebben we hier de Post Pakketdienst, evenals een brede verkoop aan artikelen. Van kantoor- en tabaksartikelen tot boeken, snoep, de lotto en toto en nog veel meer; te veel om op te noemen. Het is bovendien een leuke winkel om eens in te komen kijken als je een cadeautje voor iemand wilt kopen. Keuze genoeg en met zorg ingekocht.”
Ronald wandelt nog wel eens binnen en is tevreden over Primera; hij ziet dan dat hij een goede opvolger kreeg in Meryem die de zaken zeer serieus neemt en zich al aardig thuis voelt tussen de Hoeksenaren.