donderdag 29 oktober 2020 | week 44
Home » Algemeen » Meld je aan voor Kunstbende Zuid-Holland
DJ Deks in actie.

Meld je aan voor Kunstbende Zuid-Holland

DJ Deks is nog in de race

Meld je aan voor Kunstbende Zuid-Holland

Bergschenhoek – Na een lange periode van oefenen, is het bijna zo ver. Op 25 oktober zullen de artiesten hun talenten presenteren voor de Kunstbende jury van Zuid-Holland. De voorronde zal worden gehouden in Lantarenvenster in Rotterdam. De winnaars van deze voorronde bemachtigen een plaats in de finale op het Kunstbende Young Creators Festival in Amsterdam op 7 en 8 november. DJ Deks uit Bergschenhoek is een van de deelnemers.

In de voorronde treden jonge artiesten van 13 t/m 18 jaar op in verschillende kunstcategorieën. Van iedere categorie zijn er drie toptalenten.
Uit de categorie DJ zijn (in willekeurige volgorde) DJ Deks, sjef Jock en Lars Uri nog in de race en in de categorie muziek strijden Lucia, Thomas van der Sleen en Babette Zwinkels voor een plekje in de voorronde. Zij zullen allen hun spetterende act laten zien. Er zal een jury aanwezig zijn die bestaat uit professionals van het vak. Van iedere act zal er één doorgaan naar de landelijke finale. Het hele programma zal duren van 10.00 tot 16.00 u. De acts zullen per categorie worden getoond, zodat er genoeg afstand bewaard kan worden en het niet te druk wordt met publiek.

Aanmelden

Van de categorie DJ en Muziek zijn de deelnemers dus al bekend. Maar er zijn meer categorieën, waarvoor je je nog kunt aanmelden. Ieder jaar is Kunstbende weer op zoek naar creatieve jongeren. Zo ook in Zuid-Holland. Dus kom jij hier vandaan en ben jij actief in één of meerdere categorieën Dans, Expo, Fashion, Film, Taal, Theater of in de nieuwe categorie Influencer? Schrijf je dan nu in voor Kunstbende, doe mee aan de gratis workshops en wie weet word jij geselecteerd om mee te doen met de regionale voorronde op 25 oktober.

Kunstbende

Kunstbende is hét platform voor talent van 13 t/m 18 jaar. Jongeren kunnen meedoen in de categorieën Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Influencer, Muziek, Taal en Theater. Op 7 en 8 november strijden meer dan honderd acts voor de felbegeerde prijzen tijdens de landelijke finale op het Kunstbende Young Creators Festival in Amsterdam. Daarna worden ze door een persoonlijke coach klaargestoomd voor een optreden op een groots podium, van Mysteryland tot het Stedelijk Museum Amsterdam.
Kijk voor meer info op http://www.kunstbende.nl.