zaterdag 16 januari 2021 | week 02
Home » Nieuws » Megafun voor alle kinderen van Lansingerland
Twee dagen pret voor kinderen uit heel Lansingerland tijdens de Megafun Dagen.

Megafun voor alle kinderen van Lansingerland

Megafun voor alle kinderen van Lansingerland

Bleiswijk – Megafun, een tweedaags feest voor alle kinderen van Lansingerland, gaat ook dit jaar weer georganiseerd worden door vrijwilligers van Jeugdsoos Pecto’s in Bleiswijk. Met dank aan verschillende fondsen en de gemeente die het ook ditmaal weer mogelijk maken kunnen op maandag 17 en dinsdag 18 augustus de Megafun Dagen weer losbarsten op het terrein bij Pecto’s aan de Götzenhainsingel (bij sportpark Merenveld). Twee sport- en speldagen voor alle kinderen uit heel Lansingerland die zin hebben in een gratis toegankelijk feest.

Trees Borkus-Henskens

Het feest is bestemd voor kinderen van de basisscholen (onder de acht jaar onder begeleiding) en begint maandag met een waterfestijn waar de rodelbaan en de tobbedansbaan niet ontbreken. Dinsdag komt er een Farm Run, maar ook een Jungle Run en staat de dag in het teken van sport en spel. Beide dagen is iedereen welkom tussen 13.00 en 17.00 uur en ook de popcorn is er weer gratis bij!

Vrijwilligers

De vrijwilligers van Pecto’s zijn ook dit jaar weer van de partij om alles vol plezier en in veiligheid te laten verlopen, evenals die van de EHBO Bleiswijk die eveneens al jaren van de partij zijn. Even leek het er naar uit te zien dat het hele feest geen doorgang kon vinden, omdat het pand van de jeugdsoos verbouwd wordt en dus buiten gebruik. Alles moet worden ingehuurd – naast de sport en spelattributen tevens water en toiletten – maar Marijke van der Meer van Pecto’s, al jarenlang de stimulator en organisator achter deze Megafundagen op het terrein van Pecto’s – is blij dat ze ook ditmaal weer voldoende gelden heeft weten te vergaren. “We gaan er met elkaar weer een schitterend feest van maken. Een feest dat vorig jaar honderden kinderen trok, dus we duimen voor goed speelweer.”