vrijdag 5 juni 2020 | week 23
Home » Algemeen » Megafun Dagen voor Lansingerlandse jeugd
Bleiswijk - De Megafun Dagen naderen weer; de sport- en speldagen die al heel wat jaren in Bleiswijk worden georganiseerd en sinds 2001 bij Jeugdsoos Pecto’s aan de Götzenhainsingel. Dit jaar op maandag 13 augustus met het waterfestijn en dinsdag 14 augustus met een echte stormbaan.

Megafun Dagen voor Lansingerlandse jeugd

Megafun Dagen voor Lansingerlandse jeugd

Bleiswijk – De Megafun Dagen naderen weer; de sport- en speldagen die al heel wat jaren in Bleiswijk worden georganiseerd en sinds 2001 bij Jeugdsoos Pecto’s aan de Götzenhainsingel. Dit jaar op maandag 13 augustus met het waterfestijn en dinsdag 14 augustus met een echte stormbaan.

Alle kinderen uit heel Lansingerland tussen de 4 en 12 jaar worden uitgenodigd mee te komen spelen. Beide dagen tussen 13.00 en 17.00 uur en helemaal gratis, mede mogelijk gemaakt door zowel een activiteitenvergoeding van de gemeente als de grote inzet van vrijwilligers van Pecto’s. Wel moeten kinderen tot en met 8 jaar worden begeleid door een volwassene.

Aanmelden

Alle kinderen die mee komen spelen kunnen zich melden op het terrein bij Pecto’s. Zij ontvangen een bon voor popcorn en bovendien is er gratis limonade. Het terrein is veilig en daarnaast zijn leden van de Bleiswijkse EHBO jaarlijks present om een oogje in het zeil te houden. De organisatie hoopt op twee zonnige dagen en met name de eerste dag, want daar komt altijd veel water aan te pas dat voor verkoeling en even zoveel speelpret kan zorgen.

Lanparty

Als alle spullen rond het gebouw van Pecto’s weer zijn opgeruimd kan op vrijdag 17 augustus de Lanparty van start; een party die plaatsvindt in het gebouw en doorloopt tot en met 20 augustus. Iedereen vanaf tien jaar kan zich hiervoor inschrijven met een eigen pc. Lukt dat niet, dan kan een pc die er staat worden gereserveerd; de organisatie zorgt dan voor de spellen. Er kunnen zich maximaal 55 deelnemers inschrijven via www.pectos.nl of facebook Jeugdsoos Pectos.

Geef een reactie