vrijdag 10 juli 2020 | week 28
Home » fbpost » Meester graad en Dan graden uitreiking Dojang Chung Shin
Bergschenhoek - Tijdens de jaarlijkse Wapen en Hyung dag, dit keer in sporthal Het Berghonk op 13 juli, kreeg Sjoerd Robijn de Meester graad 4e Dan uitgereikt.

Meester graad en Dan graden uitreiking Dojang Chung Shin

Meester graad en Dan graden uitreiking Dojang Chung Shin

Bergschenhoek – Tijdens de jaarlijkse Wapen en Hyung dag, dit keer in sporthal Het Berghonk op 13 juli, kreeg Sjoerd Robijn de Meester graad 4e Dan uitgereikt.

Sjoerd (29) die ongeveer 20 jaar bij de Tang Soo Do vereniging Chung Shin traint, heeft voordat hij de meester band in ontvangst mocht nemen eerst een pre test van zes uur moeten afleggen en daarna nog een examen van vier uur. Daarna moest hij een aantal opdrachten uitvoeren zoals twee wapen loopvormen ontwikkelen plus een aantal onderwerpen met betrekking tot Tang Soo Do op papier zetten. Hiervoor heeft hij veel onderzoek moeten doen.
Hij kreeg hier een half jaar de tijd voor en het resultaat mag er zijn.
Ook werden er 2e Dan graden uitgereikt aan Jilles Goedkecht, Eva Vermeer en Jacco van der Helm. Tevens werden er 1e Dan strepen uitgereikt aan Thomas Brinks, Giovani van Everdingen, Davey van Dieren en Jos van Riel die inmiddels een half jaar zwarte band zijn.
Verder werden er zwarte banden uitgereikt aan Ted van Riel, Gert Jan Brinks, Theo Blijlevens en Ruben Sharpe ook zij hebben een pre test van zes uur en een examen van vier uur moeten afleggen. Al met al weer een gezellige en een leuke dag voor de leden van Chung Shin Tang Soo.