donderdag 22 oktober 2020 | week 43
Home » Advertorial » Medewerkers van Kamadur arriveren eigentijds
De sleutels van de vijf nieuwe Seats werden door Maarten Barten van De Rooy (rechts) overhandigd aan salesmanager van Kamadur Martin Kruger.

Medewerkers van Kamadur arriveren eigentijds

Medewerkers van Kamadur arriveren eigentijds

Bleiswijk – Met de overhandiging van een vijftal nieuwe elektrische auto’s zet het Bleiswijkse bedrijf Kamadur de duurzaamheidsinzet voort die eerder reeds werd ingezet. Seatverkoper De Rooy uit Bergschenhoek leverde vorige week de splinternieuwe Mi’s af bij het bedrijf op de hoek van de Jan van der Heijdenstraat en de Edisonlaan.

Door Trees Borkus-Henskens

Wouter van Poppel vestigde zich in 1991 met zijn bedrijf Kamadur industriemessen BV in Bleiswijk. Na een verhuizing naar de huidige locatie werden 144 zonnepanelen op het dak gelegd. Vorig jaar werd besloten in het grote pand een aparte locatie in te richten voor videoconferences, zodat de vertegenwoordigers van het bedrijf sneller met hun klanten in contact konden komen en de lijnen wat korter werden. De locatie werd vanaf november in gebruik genomen, toen nog niet wetend dat het enkele maanden later als vooruitziende blik werd gezien toen corona Europa bereikte.

In de tijd

“Die videolocatie scheelt heel veel reistijd en je kunt bovendien sneller sturen en opereren,” aldus Wouter. “Bovendien maken we minder kosten en verlies van tijd. Elke week staat een videocontact gepland, waardoor alles wat je bespreekt zowel voor de klant als het bedrijf actueel is. Dat was er ook mede de reden van dat wij de hele coronatijd gewoon hebben kunnen doorwerken.”
Kamadur industriemessen BV is leverancier van industriemessen voor diverse branches met dochterondernemingen in Nederland, Duitsland, Turkije en de USA. Kamadur office BV heeft als kernactiviteit het recyclen en hervullen van printercartridges en een compleet programma van alle kantoorbenodigdheden.