vrijdag 5 juni 2020 | week 23
Home » Advertorial » Martin van der Wel Tweewielers vernieuwt
“Ik kan nu zelf weer keuzes maken” aldus Martin.

Martin van der Wel Tweewielers vernieuwt

Martin van der Wel Tweewielers vernieuwt

Na zeventien jaar heeft Martin van der Wel, met zijn zaak actief vanaf de hoek van de Dorpsstraat, afscheid genomen van Bike Totaal. Met een nieuw logo en een nieuwe website is die naam verdwenen en zal de zaak verder gaan als Martin van der Wel Tweewielers.

“Het grote voordeel van mijn eigen naam op de zaak is, dat ik nu ook alles wat ik in mijn winkel aan de klanten wil tonen zelf kan uitkiezen,” aldus Martin. “Er komen nieuwe merken bij en ik ga iets meer doen met Gazelle. Merken die op service en kwaliteit gericht zijn, maar ook goede regionale merken zoals bijvoorbeeld het merk Aldo. Ook ga ik veel meer doen met Ebike Das Original; een supergoed kwaliteitsmerk dat ik ook al in huis heb.”

Focus

De focus komt bij Martin van der Wel Tweewielers helemaal op kennis en producten te liggen. “Ik kan nu zelf keuzes gaan maken en filteren wat de klant wil. Daarbij is de uitdaging te werken met merken die minder naamsbekendheid hebben. Veelal merken met persoonlijke contacten, kortere lijnen en een betere service; daar heeft iedereen iets aan. We willen fietsen verkopen op kwaliteit en service. De klant ontzorgen en van fietsen een beleving maken. De fiets zoeken die het beste bij de klant past en er geen ‘eenheidsworst’ van maken die wordt voorgeschreven.”

Aangepast

Inmiddels is bijna alles in de winkel aangepast. Met accessoires die passen bij de fietsen die worden verkocht. “Ebikes zijn er met vijf jaar garantie, inclusief de accu. We worden een uniek sellingpoint. Zo gaan we ook Beixo Ebikes verkopen; de enige Ebike vouwfiets zonder ketting.” Via de site van Martin van der Wel Tweewielers kan een afspraak worden gemaakt als de klant van plan is zich te oriënteren op de aanschaf van een fiets. “Een private shopping, waarbij altijd eerst getest gaat worden voor de verkoop een feit is. Iedereen kan eerst gaan fietsen voor er iets wordt aangeschaft!”
Het Italian Cycle Experience Center en de werkplaats blijven uiteraard als vanouds onderdeel vormen van Martin van der Wel Tweewielers.
Voor meer info: www.vanderweltweewielers.nl .

Geef een reactie