zondag 28 februari 2021 | week 08
Home » Advertorial » Martin van der Wel Tweewielers krijgt trofee Ebike Das Original
Mooie trofee voor Martin van der Wel.

Martin van der Wel Tweewielers krijgt trofee Ebike Das Original

Martin van der Wel Tweewielers krijgt trofee Ebike Das Original

Bergschenhoek – Voor het eerst heeft Ebike Das Original, fabrikant van Made Germany e-bikes, een trofee uitgereikt aan de 25 best presterende dealers in de Benelux. Martin van der Wel Tweewielers was een van deze exclusieve dealers. Zij ontvingen een mooie trofee en een heerlijke taart voor alle medewerkers.

Jacob van der Veer van Ebike Das Original prijst de geweldige inzet die Martin van der Wel Tweewielers voor het merk toonde, ondanks de coronabeperkingen. “Hij en de andere 24 winnende dealers leverden een forse bijdrage aan het mooie verkoopresultaat van Ebike Das Original in 2020. Een prestatie waar de winnaars trots op kunnen zijn.”
Martin van der Wel is inderdaad trots op deze trofee. “We zijn inderdaad erg actief met dit merk. De bikes zien er goed uit, zijn erg degelijk, hebben goede componenten en rijden erg fijn. De Bosch-aandrijving is solide en betrouwbaar. De vier jaar garantie op de accu is een sterk punt en dertig jaar framegarantie klinkt naturlijk ook prima met daarnaast ook nog eens vier jaar garantie op Enviolo naven. Nu zal een frame niet snel uit elkaar vallen, maar je merkt wel dat deze frames extra stijf zijn en voor heel betrouwbaar rijgedrag zorgen. Het is geen toeval dat klanten vooral roepen dat deze e-bikes zo fijn rijden. Ook de manier waarop Ebike Das Original met ons als dealer omgaat, is erg prettig en vooral vertrouwd. Omdat zij zelf uit ervaring weten wat voor ons belangrijk is. Dat werkt gewoon beter.”