donderdag 22 oktober 2020 | week 43
Home » Advertorial » Markt Berkel terug naar het centrum
Berkel en Rodenrijs - Vanaf woensdag 23 september zijn de marktkramen weer te vinden op de oude locatie in Berkel Centrum.

Markt Berkel terug naar het centrum

Markt Berkel terug naar het centrum

Berkel en Rodenrijs – Vanaf woensdag 23 september zijn de marktkramen weer te vinden op de oude locatie in Berkel Centrum.

Na het uitbreken van de coronacrisis zaten de marktkooplieden in onze regio gedurende negen weken werkeloos thuis. Mondjesmaat kwam de handel weer op gang, maar helaas heeft een aantal marktkooplieden het niet gered. Van de marktkramen in Berkel Centrum moest een van hen noodgedwongen stoppen.
In juni werd de markt in aangepaste vorm hervat, verdeeld door het hele winkelgebied in Berkel en Rodenrijs, met als gevolg dat een groot aantal marktkooplieden een flinke omzetvermindering voor lief moest nemen.
Vanaf woensdag 23 september gaat de markt weer terug naar het centrum, maar niet iedereen zal op zijn of haar vaste plaats komen te staan. “We hopen dat de klanten ons weer met open armen zullen ontvangen en ons weten te vinden”, aldus de marktcommissie namens alle marktkooplieden van de woensdagmarkt in Berkel en Rodenrijs.