donderdag 1 oktober 2020 | week 40
Home » Advertorial » M. de Koning Autobedrijven presenteert metamorfose

M. de Koning Autobedrijven presenteert metamorfose

M. de Koning Autobedrijven presenteert metamorfose

Rotterdam Ommoord – Met de complete verbouwing van hun pand aan de Vlambloem in Ommoord heeft M. de Koning Autobedrijven het voor elkaar gekregen gasten en klanten te verrassen met een pand dat als nieuw lijkt. Gasten die er in het feestelijke openingsweekend van 11 tot en met 13 juli voor de eerste keer kennis mee maakten gingen er vanuit een nieuw pand te betreden. “Slechts de spanten zijn blijven staan; verder is alles vernieuwd!” weet communicatie medewerker van het bedrijf Dagmar van der Gaag.

Trees Borkus-Henskens

Een eigentijdse showroom, een totaal vernieuwde werkplaatsreceptie, een prettige wachtruimte en hoeken waar klant en medewerker in alle rust met elkaar in gesprek kunnen. De digitalisering is er ver gevorderd. Via een groot scherm kan de klant zelf een hele auto samenstellen die voldoet aan al zijn of haar wensen. Ook de hele autovoorraad van M. de Koning kan op het scherm worden bekeken. Het pand van M. de Koning Autobedrijven in Ommoord – de Volkswagenvestiging van het bedrijf met tevens twee vestigingen in Capelle aan den IJssel en twee in Krimpen aan den IJssel – heeft in de achterliggende maanden een metamorfose ondergaan.

Langer

M. de Koning is al sinds 2004 gevestigd aan de Vlambloem op de grens van Hillegersberg en Ommoord, maar het pand was hoognodig aan een verbouwing toe. Twee jaar geleden werd het dealerbedrijf in Capelle onderhanden genomen en vorig jaar Krimpen. Na Ommoord is het hele concern nu klaar voor de toekomst. Dus ook voor Lansingerland als rayon van de dealer. De klant kan er terecht voor een nieuwe auto, een bedrijfswagen en voor private lease, maar ook voor alle onderhoud en reparatie van Volkswagen, Seat en van bedrijfswagens.

Business Center

Nu de begane grond helemaal gereed is wordt de laatste hand gelegd aan een Business Center op de eerste etage van het pand. Het Business Center biedt diensten voor alle zakelijke klanten en leasing. Inmiddels is ook de onderdelendienst vanuit de Vlambloemlocatie aan de slag gegaan. Vanaf 1 juli rijdt een bus in de hele regio rond voor de bezorging van alle onderdelen.
Tijdens de verbouwing konden de medewerkers hun werk voortzetten en de klanten blijven ontvangen, maar het hele team is wel blij dat de werkzaamheden grotendeels achter de rug zijn en dat ze iedereen in een fraai en eigentijds pand welkom kunnen heten. Een pand om trots op te zijn.
Tot en met 31 juli 2019 presenteert M. de Koning tal van interessante (her)openingsacties; de moeite waard eens te informeren of even op de site (www.mdekoning.nl) te kijken. Spontaan langskomen kan natuurlijk altijd, maar een afspraak maken voorkomt onnodig lang wachten.