zaterdag 4 juli 2020 | week 27
Home » Advertorial » LWI Keukenvisie, de nieuwe keukenzaak die je gezien moet hebben

LWI Keukenvisie, de nieuwe keukenzaak die je gezien moet hebben

LWI Keukenvisie, de nieuwe keukenzaak die je gezien moet hebben

Bergschenhoek – Leendert Witter kreeg de kans van zijn leven en die heeft hij met beide handen aangepakt. Toen het echtpaar Van der Burg besloot de deuren van hun zaak Binnenste Buiten aan de Julianalaan te sluiten kwam het prachtige pand leeg te staan voor een nieuwe bestemming. Die werd gelukkig heel snel gevonden. Eind december opende Leendert Witter LWI Keukenvisie.

Trees Borkus-Henskens

Na een periode in de meubelen gewerkt te hebben stapte Leendert een kleine twintig jaar geleden over naar de keukens. Hij werkte door het hele land en deed erg veel ervaring op. Tot het moment aanbrak dat hij de stap zette naar een eigen zaak; een keukenzaak met daarin de beste materialen én de beste adviezen.

Lokaal

Leendert wilde zich graag in de regio vestigen waar hij jaren woonde (Bergschenhoek) en nu woont (Berkel en Rodenrijs). Hij werd het eens met Aad van der Burg en kon begin december aan de slag. Er werden wanden gezet, keukens geplaatst en voor de kerst kon de deur open. Tweede Kerstdag werd een verrassing; voor zowel de vele bezoekers die toen een kijkje kwamen nemen als voor Leendert zelf. Want niemand verwachtte achter die bescheiden deur aan de Julianalaan zo’n schitterend sfeervol pand met zoveel ruimte en licht. Meteen die eerste week al gingen de eerste offertes de deur uit en werden tevens afspraken gemaakt.

Inspiratiecentrum

Witter is lid van de inkoopcombinatie Keukenspecialist, de grootste ‘keukenfamilie’ van Nederland. “We presenteren hier een inspiratiecentrum voor keukens. Geen grote formule met standaardopstellingen, maar onderscheidend. We kunnen 90% laten zien en alles leveren. Voornamelijk keukens van Duits fabricaat; stevig en doordacht. Je kunt er van op aan. Daarnaast zijn wij open en eerlijk in ons prijsbeleid. Alle prijzen staan bij de producten, dus er komen achteraf geen ongevraagde of ongewilde verrassingen voorbij.”
In de zaak staan elf opstellingen in een grote variatie. Daarbij zijn alle merken apparatuur te leveren. De klant krijgt vijf jaar garantie en op de montage een jaar.
“Onze keukens worden allemaal op maat gemaakt en door goede monteurs neergezet. We kunnen de klant ook ontzorgen door het hele traject te regelen; van ontwerp tot oplevering. We luisteren naar de wensen van de klant en maken vervolgens een plan op maat, zodat de klant in 3D een beeld krijgt van wat het kan gaan worden. Daarbij heeft de klant een ruime keuze uit materialen. Aanrechten van kunststof tot graniet en alles wat daar tussen zit. Maar ook verschillende handgrepen, kleuren, deuren en fronten. De keuze is groot en de mogelijkheden zijn legio.”

LWI Keukenvisie is gevestigd aan de Julianalaan 73a te Bergschenhoek, van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 9.30 tot 17.30 uur en zaterdag tot 17.00 uur. De keukenspeciaalzaak is tevens bereikbaar onder tel. 010 – 210 8918.