zondag 12 juli 2020 | week 28
Home » Algemeen » Lichtjesavond Lansingerland
 Ook dit jaar zal er een hart van licht verschijnen tijdens de Lichtjesavond.

Lichtjesavond Lansingerland

Lichtjesavond Lansingerland

Lansingerland – Iedereen, jong en oud, is welkom om op zaterdagavond 2 november een kaarsje te branden tijdens de Lichtjesavond Lansingerland. Er is een tent met koffie, thee en chocolademelk, sfeervolle muziek én er zijn gratis kaarsjes.

Tijdens de Lichtjesavond is er de mogelijkheid om een kaarsje te branden voor iemand die hen lief is. Dat kan iemand zijn die is overleden maar dat hoeft helemaal niet, je kunt ook een vreugdevolle reden hebben. Het motto is Vieren, Eren en Gedenken.
Vanaf 18.45 uur is men welkom in de tent op het grasveld naast zwembad de Windas. Daar zijn warme drankjes en lampionnen voor de kinderen te koop. Het programma begint om 19.00 uur, met rond 19.30 uur een lichtjeswandeling over het terrein. Aan het eind vormen de kaarsjes met elkaar een groot brandend hart. Eigenaren van de bomen in het Lionsbos kunnen hun kaarsje bij de boom plaatsen.
Na afloop is er gelegenheid onder het genot van een kopje koffie, thee of chocolademelk en live muziek na te praten. Dan kunnen er ook persoonlijke wensen in de levensboom worden opgehangen.
De Lichtjesavond vindt plaats in de tent op het evenemententerrein naast zwembad De Windas en wordt georganiseerd door de Lionsclub Berkel en Rodenrijs, de Stichting Vrienden van Hospice Lansingerland en Serry Uitvaartverzorging.