zondag 24 januari 2021 | week 03
Home » Advertorial » Lichte groei voor Aad van Winden
Het team van aannemersbedrijf Aad van Winden in de werkplaats aan de Industrieweg.

Lichte groei voor Aad van Winden

Lichte groei voor Aad van Winden

Berkel en Rodenrijs – Aad van Winden, het van oorsprong Berkelse aannemersbedrijf dat zetelt aan de Industrieweg in Rodenrijs, floreert. Inmiddels niet meer onder leiding van de naamgever, maar al sinds enkele jaren met Dave en Else van Dongen aan het roer.

“We werden in 2008 mede-eigenaar en in 2013 hebben we het bedrijf definitief overgenomen,” vertelt Dave. Binnen het bedrijf is hij degene die altijd onderweg is; onder andere voor opnames van werk en voor de planning. Else doet kantoorwerkzaamheden. “En omdat het steeds drukker werd hebben we hier inmiddels ook een werkvoorbereider aan de slag. Ons team bestaat verder uit een negental medewerkers die dagelijks buiten de deur aan de slag gaan op een werk.”

Eigen supervisie

Dave werkt inmiddels – naast zijn eigen ploeg – met een aantal ZZP’ers waar hij regelmatig en in drukke tijden een beroep op kan doen. “We hebben veel verschillende werken. Zo kunnen we een bestaand pand van boven tot onder renoveren, we realiseren aan-, op- en verbouw en houden altijd zelf de supervisie over het hele werk; ook als er ZZP’ers actief zijn.” Aad van Winden levert dan een totaalpakket en ontzorgt de opdrachtgever daarmee.
Else en Dave maakten ook de recessie mee, maar ze bleven goed werk houden. “Altijd genoeg werk, dus we konden doorgaan zoals we gewend waren. We werken voornamelijk in Lansingerland & omstreken en hebben in de loop der jaren een vast klantenbestand weten op te bouwen. En omdat we voor het merendeel in de buurt werken is de mond-op-mond reclame een van onze ‘sterke punten’. Als iemand goed werk bij buren, familie of vrienden ziet gaat dat al snel rond en worden we regelmatig gebeld met een ‘ik heb gezien dat…’ en daar zijn we best een beetje trots op.”

Goed

Door de lichte groei gaat het al jaren goed en zijn er inmiddels enkele werknemers bijgekomen die prima passen in het team. “Ze hoeven gelukkig bijna nooit lang in de auto te zitten, want het werk is in de buurt. Op een enkele uitzondering na als er bijvoorbeeld iemand vanuit Berkel verhuist naar Pijnacker en graag wil dat wij hun huis aanpakken; dan gaan we wel eens de gemeentegrens over!”