maandag 13 juli 2020 | week 29
Home » Algemeen » Leanne Serena & Friends in ’t Koetshuys
Leanne Serena.

Leanne Serena & Friends in ’t Koetshuys

Leanne Serena & Friends in ’t Koetshuys

​​​​​​Berkel en Rodenrijs – Cultuur aan het Lint organiseert op vrijdag 22 november een muzikale avond in ’t Koetshuys. Centraal staat muzikaal talent van eigen bodem: docent en artiest Leanne Serena.

Naast haar opleiding aan het Rotterdams Conservatorium treedt Leanne ook regelmatig op als zangeres en schrijft ze haar eigen country- en popnummers. Haar muzikale voorbeelden zijn The Common Linnets, John Mayer, Judy Blank en Chris Stapleton. Leanne is eveneens actief als zang- en pianodocent bij Het Muziekpand. Beide vocalgroups die zij daar coacht, zullen deze avond ook optreden in ’t Koetshuys. De Vocal Group 12+ zingt een aantal eigentijdse popsongs en de Vocal Group 21+ brengt vooral Top-40 nummers van toen en nu ten gehore. Daarnaast zullen Martijn Broens, Jason Daniël en Loek en Rein Buitenhuis hun muzikale talent laten horen. Samen met Leanne Serena zorgen ze voor een boeiende avond met een gevarieerd repertoire.
’t Koetshuys aan de Noordeindseweg 102 leent zich bij uitstek voor kleinschalige muzikale events waarbij easy listening muziek de boventoon voert. Cultuur aan het Lint biedt daarbij aan talent van eigen bodem en hun muzikale vrienden een kans op het podium. De avond begint om 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur. Kaarten à € 10,- zijn verkrijgbaar bij Primera en Van Atten in Berkel en Rodenrijs en aan de zaal.