maandag 21 september 2020 | week 39
Home » Nieuws » Lansingerland voor elkaar en voor jongeren!
Het team v.l.n.r.: Yasmina Reggani (stagiaire) Kawa Mazoori (06 - 48969403) Chantal Laaf (06 - 11018949) Teun Mul (06 - 14655390) Sytse Meijer (06 - 47848941).

Lansingerland voor elkaar en voor jongeren!

Lansingerland voor elkaar en voor jongeren!

Lansingerland – Stichting Jeugd en Jongerenwerk is er al jaren voor jongeren tussen de 10 en 21 jaar. Maar wat doen zij voor jou?

In jongerencentrum The Point organiseren zij allerlei activiteiten voor en met jou. Heb je een leuk idee? Verveel je je wel eens? Kom dan een keer langs. Er is sinds kort ook een kleine studio.
Eén keer per twee weken is er Meidenwerk in The Point waar allerlei leuke dingen gedaan worden, thema’s besproken worden, et cetera. Start 10 juni om 18.30 uur. Hiervoor kan je Chantal even appen of een dm sturen op Insta.
Op straat is het jongerenwerk ook meerdere keren in een week aanwezig om met jongeren te kletsen, ideeën uit te wisselen of om te checken hoe het met ze gaat. Je herkent hen aan de rode jasjes en rode scooters!
Zowel op de basisscholen als op de middelbare scholen is het jeugd- en jongeren regelmatig te vinden. Om voorlichting te geven, coachinggesprekken te voeren of gewoon voor de gezelligheid.
Heb je een vraag, maakt niet uit waarover, waarvan je even niet weet aan wie je die kan stellen? App of dm hen. Vrijblijvend beantwoorden zij je vraag en kijken waar ze je kunnen ondersteunen. Dit kan gaan over school, thuis, vrije tijd, relaties, enzovoorts.
Info: www.bendrvoorjou.nl/lansingerland .