woensdag 5 augustus 2020 | week 32
Home » Algemeen » Lansingerland voor elkaar
De maaltijdservice is een groot succes.

Lansingerland voor elkaar

Lansingerland voor elkaar

Lansingerland – De inzet van de boodschappendienst en maaltijdenservice in samenwerking met Plus Koelhuis en de Lionsvereniging uit Bergschenhoek is een groot succes. Daarnaast heeft ook Taxi Wooning zich beschikbaar gesteld om mee te helpen.

Dankzij de fantastische samenwerking kunnen nu ook inwoners van Lansingerland die werkzaam zijn in ‘vitale beroepen’ gebruik maken van de boodschappen- en maaltijdendiensten.
“Goed eten is belangrijk en dit weten we bij Plus Koelhuis; het assortiment verse maaltijden is dan ook enorm gegroeid. We bieden dagelijks gezonde en verse maaltijden en specialiteiten aan die passen bij het seizoen. Wij zijn erg trots dat we dit nieuwe concept dagelijks zo succesvol kunnen aanbieden”, aldus Jordy Koelhuis. Kevin Knowles van Lions merkt op dat de bezorgers meer doen dan de boodschappen bij de voordeur zetten. “Het praatje, op gepaste afstand, met de bewoner is minstens zo belangrijk. De mensen zijn niet alleen blij met de boodschappen maar ook met het contact.”
Welzijn Lansingerland is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur, telefoon 010 – 522 55 45, via email info@swsl.nl of kijk op de website www.welzijnlansingerland.nl.
Wilt u hulp aanbieden? Mail dan naar: info@viplansingerland.nl.