woensdag 27 mei 2020 | week 22
Home » Algemeen » Lansingerland haalt prachtig bedrag op voor KWF
 Een prachtige opbrengst.

Lansingerland haalt prachtig bedrag op voor KWF

Lansingerland haalt prachtig bedrag op voor KWF

Lansingerland – De collecte voor KWF Kankerbestrijding in Lansingerland heeft maar liefst € 14.563,02 opgebracht. Dankzij deze vrijgevigheid kan KWF investeren in haar doelen. Zodat minder mensen kanker krijgen, meer mensen genezen en meer mensen beter kunnen leven met de ziekte.

Deze collecteweek was extra bijzonder, doordat het de 70e editie was. Prinses Beatrix verrichte op 31 augustus de eerste slag van een speciale KWF Munt ter ere van het 70-jarig bestaan van KWF. In de week erna, gingen maar liefst 80.000 collectanten de straat op, verspreid over 800 collecteteams. In Lansingerland was er extra aandacht voor KWF: naast de KWF collecte werd ook de SamenLoop voor Hoop georganiseerd met al een fantastisch resultaat. Het collecteteam van Lansingerland was met haar collectanten redelijk goed vertegenwoordigd, maar zoekt nog meer vrijwilligers om in 2020 in alle straten van Bleiswijk, Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs te kunnen collecteren (aanmelden kan via www.KWF.nl/helpjijons).
Collectecoördinator Silvana Groen over de collecteweek KWF Kankerbestrijding. “Wat een prestatie die we met zijn allen hebben geleverd. Trots op de inwoners van Lansingerland én de vrijwilligers in Lansingerland, die van de collecte KWF 2019 een waar succes gemaakt hebben!Heeft u de collectant gemist en wilt u alsnog een bijdrage leveren? Dat kan door online te doneren via kwf.nl/collecte.

Check Also

VluchtelingenWerk zoekt vrijwilligers

Lansingerland – VluchtelingenWerk Lansingerland helpt vluchtelingen die een verblijfsvergunning hebben om een nieuw leven op …

Geef een reactie