donderdag 22 oktober 2020 | week 43
Home » Advertorial » Lake House Rotterdam organiseert ‘Weddings at the Lake’
Weddings at the Lake een bijzondere open dag bij Lake House. Foto: Laura de Kwant Photography.

Lake House Rotterdam organiseert ‘Weddings at the Lake’

Open dag

Lake House Rotterdam organiseert ‘Weddings at the Lake’

Bergschenhoek – De dag dat jullie elkaar het ja-woord geven is een dag die jullie nooit meer zullen vergeten. Lake House biedt de perfecte entourage om van deze dag de mooiste van jullie leven te maken. Gelegen aan het water in het Lage Bergse Bos, midden in de natuur, is Lake House de perfecte setting en dat kun je op zondag 20 september met eigen ogen aanschouwen!

Die dag organiseert het Wedding Team van Lake House een speciale open dag onder de noemer ‘Weddings at the Lake’. Bruidsparen zijn van harte welkom om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn binnen Lake House om van hun speciale dag de mooiste van hun leven te maken. Alles wordt uit de kast getrokken om te laten zien wat er kan, en uiteraard geheel covid-proof. Lake House is een officieel ‘huis der gemeente’ van de gemeente Lansingerland, waardoor ook de huwelijksvoltrekking hier kan plaatsvinden en bruidsparen hun gehele dag op dezelfde locatie kunnen doorbrengen.
Bruidsparen zijn op zondag 20 september van 10.00 tot 14.00 uur van harte welkom, de toegang is gratis.
In lijn met het landelijk beleid omtrent het coronavirus wordt wel verzocht aan te melden, dit kan via de website van Lake House of op de dag zelf aan de deur. In de Party Room van Lake House en het bijbehorende terras en tuin is er naast uitstekende ventilatie tevens genoeg ruimte om de 1,5 meter afstand te houden tot andere aanwezigen.
Aanmelden kan via lakehouserotterdam.nl/weddingsatthelake
Lake House is dagelijks geopend vanaf 10.00 tot 23.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 00.00 uur. Reserveren kan via de website of telefoon.
Lake House Rotterdam, Bergsebosdreef 6, Bergschenhoek, tel. 010 – 223 53 81, @ info@lakehouserotterdam.nl, www: lakehouserotterdam.nl.