maandag 13 juli 2020 | week 29
Home » Advertorial » Kunstgebit Berkel kijkt terug op succesvol jaar
Ricardo Stavorinus (l) en Jeffrey Schweers in hun praktijk in de Krugerlaan.

Kunstgebit Berkel kijkt terug op succesvol jaar

Kunstgebit Berkel kijkt terug op succesvol jaar

Berkel en Rodenrijs – Vorig jaar oktober openden Ricardo Stavorinus en Jeffrey Schweers met trots Kunstgebit Berkel, een tandprothetische praktijk aan de Krugerlaan te Berkel en Rodenrijs. Inmiddels hebben veel mensen de weg naar de praktijk weten te vinden.

“We vinden het leuk om te merken dat onze service wordt gewaardeerd”, zegt Ricardo Stavorinus. “Mensen die bij ons zijn geweest voor een nieuw gebit, een reparatie of voor het opvullen van het gebit geven aan dat ze het waarderen dat wij de tijd nemen en meedenken in een passende oplossing. Iedereen verdient dezelfde zorg en aandacht of het nu om advies, een reparatie of het hele proces naar een nieuw gebit gaat. Ook onze snelle reparatieservice valt goed in de smaak, mensen zijn hun gebit hoogstens een dagdeel kwijt en in veel gevallen kan men zelfs wachten op de reparatie. Voor veel mensen is dit erg prettig en een grote meevaller omdat ze gewend waren dat dit veel langer duurde. Maar wij beseffen wat voor impact het heeft als men zonder tanden de deur uit moet en daarom willen we deze tijd zo kort mogelijk houden.”
De praktijk heeft een laagdrempelig karakter. “De mond-tot-mondreclame van enthousiaste klanten stimuleert anderen die al langer tijd een nieuw gebit willen, een afspraak bij ons te maken of binnen te lopen. Het is een hele stap om zomaar ergens voor nieuwe tanden binnen te lopen. Iedereen vindt het een beetje spannend en zien op tegen vooral het afdrukken. Dit laatste is niet nodig, want het valt altijd heel erg mee, zo horen wij van onze cliënten. Duidelijke communicatie en voorlichting zorgen ervoor dat het proces als prettig wordt ervaren”, aldus Ricardo.
“We hopen nog veel mensen te mogen verwelkomen bij ons in de praktijk en zijn dankbaar voor het vertrouwen wat we gekregen hebben.”
Kunstgebit Berkel is van maandag tot vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur (op vrijdag tot 14.00 uur) maar op afspraak kan ook buiten de openingstijden een afspraak worden gemaakt. Informatie: kunstgebitberkel.nl of bel 010 – 203 65 79.