zaterdag 6 maart 2021 | week 09
Home » Algemeen » Kunst en cultuur in de zomer
.

Kunst en cultuur in de zomer

Kunst en cultuur in de zomer

Speciaal voor de zomer heeft Lansingerland Beweegt ook een mooi kunst- en cultuuraanbod voor volwassenen. Volg een workshop schilderen, mozaïek of geniet van een hele theaterdag. Ontdek de kunst en cultuur in Lansingerland!

Tijdens de zomer is het mogelijk om verschillende workshops te volgen, bijvoorbeeld een workshop speksteen, schilderen of mozaïek, of bijvoorbeeld een hele dag theater volgen. Er is aanbod voor jong en oud, de mogelijkheden zijn oneindig. Het aanbod is afkomstig van de kunstenaars uit Lansingerland en in hun atelier.
Bekijk het totale aanbod op www.lansingerlandbeweegt.nl.

Expeditie Lansingerland

Afgelopen maandag 20 juli is Expeditie Lansingerland begonnen. Een expeditie langs de schatten die Lansingerland te bieden heeft op het gebied van onder andere sport en cultuur. Lansingerland Beweegt en de gemeente Lansingerland hebben in samenwerking met lokale aanbieders een divers zomerprogramma opgezet: Expeditie Lansingerland. Er is hard gewerkt aan een tof en uitdagend programma voor de Lansingerlandse jeugd. Deze jeugd tot en met 18 jaar kan zich nog steeds inschrijven voor het leukste sport- en cultuuraanbod.
Lansingerland Beweegt is onderdeel van Sportief Besteed Groep. De stichting die door de kracht van beweging mensen, diensten en organisaties met elkaar verbindt. Sportief Besteed Groep realiseert dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet.