zondag 28 februari 2021 | week 08
Home » Advertorial » Komt dat zien en beleven; ToiToiToi MusicaltheateR!
ToiToiToi MusicaltheateR opent zaterdag 29 augustus de deuren.

Komt dat zien en beleven; ToiToiToi MusicaltheateR!

Berkel en Rodenrijs – Op zaterdag 29 augustus opent ToiToiToi MusicaltheateR de deuren in Berkel en Rodenrijs. Uniek; de eerste theaterschool in deze vorm in Lansingerland. Komt dat zien en meebeleven. Want ToiToiToi MusicaltheateR biedt veel kansen en mogelijkheden.

Bij ToiToiToi MusicaltheateR worden zang- en theaterlessen verzorgd voor iedereen en voor alle leeftijden. Eilhlin ten Hoopen is de initiatiefnemer en geeft tevens alle lessen.

“Na mijn opleiding aan het conservatorium werkte ik als musicalartiest bij onder andere Joop van den Ende Theaterproducties. Nu wil ik zowel mijn ervaring als kennis, techniek en fijne kneepjes van het vak aan belangstellenden overbrengen. Maar daarnaast natuurlijk vooral de passie en het plezier voor zingen, theater en musical. Als je zelf jaren in dit vak zit wil je dat graag overdragen aan anderen. De kans deed zich voor en nu zijn we er helemaal klaar voor.”

Ruimte

Iedereen kan lessen komen volgen bij ToiToiToi MusicaltheateR.

“Mensen die het leuk vinden, die hun passie verder willen ontwikkelen, maar ook iedereen die wil ervaren waar zijn of haar kansen en mogelijkheden liggen. We stimuleren, halen eruit wat mogelijk is, we beleven er plezier aan en werken op verschillende niveaus. Ik sta te trappelen om aan de slag te gaan en het al of niet sluimerend talent van Lansingerland te ontdekken en verder te ontwikkelen.”

ToiToiToi MusicaltheateR is gevestigd aan Noordeindseweg 388b in Berkel en Rodenrijs. De locatie is ruim opgezet en biedt alle mogelijkheden voor een theaterschool. Er is zelfs ruimte om eventueel voorstellingen te geven.

Er kan gekozen worden voor individuele zangles, maar er zijn ook korte cursussen voor baby en peuter (samen met een volwassene) die 10 weken duurt. Daarnaast zijn er cursussen die een heel jaar duren en waarin een keuze gemaakt kan worden voor musical, acteren of zang in groepsverband. Een combinatie is eveneens mogelijk. Het hele jaar door wordt tevens kleutertheater gegeven. Dit is uniek, want voor kleuters wordt er op dit gebied niet veel aangeboden, terwijl zij juist over zoveel fantasie en enthousiasme beschikken!

“Dit is het begin , maar ik loop nog over van de ideeën. Voor een bruisend centrum waar alles gebeurt op het gebied van acteren, zang en musical!”

Zaterdag 29 augustus kan iedereen tussen 13.00 en 16.00 uur een kijkje komen nemen bij ToiToiToi MusicaltheateR aan de Noordeindseweg. Eilhlin zal dan zelf ook een aantal optredens verzorgen. Voor meer informatie: www.toitoitoitheater.nl .

 

Foto