donderdag 4 maart 2021 | week 09
Home » Advertorial » Nu ook voor Toyota naar Kneppers Autobedrijf BV
Richard Kneppers vindt kwaliteit en persoonlijke aandacht erg belangrijk.

Nu ook voor Toyota naar Kneppers Autobedrijf BV

Zoetermeer – Na het vertrek van de Toyota-dealer uit Zoetermeer maakte Kneppers Autobedrijf BV met grote spandoeken bekend dat zij de nieuwe officiële merkspecialist voor Toyota in de regio is. Kneppers is hèt adres voor nieuwe auto’s, occasions, onderhoud, reparaties (met originele onderdelen), APK en garanties in de regio. Daarbij krijgen klanten alle voordelen van een officiële Toyota servicepunt, zoals een gratis pechhulp-pas bij onderhoud.

Toyota staat bekend om betrouwbare en vooruitstrevende modellen. Dat past precies in het straatje van Kneppers. “Wij wilden graag uitbreiden met Toyota, omdat we al veel Toyotarijders als klant hebben. Het merk Toyota heeft veel overeenkomsten met Honda, Mitsubishi en Daihatsu, onze andere Japanse merken. Vanuit het verleden hebben we Honda-bloed. Die andere merken hebben daar veel gelijkenissen mee. Vanwege de grote vraag hebben we uitgebreid met Toyota. Er zijn duizenden Toyota-rijders in de omgeving, dus we hebben al veel nieuwe klanten mogen verwelkomen”, aldus eigenaar Richard Kneppers. Ter introductie van het nieuwe merk werden Toyota-rijders van Kneppers getrakteerd op een heerlijke taart van Jongerius Bakker.

Kwaliteit en persoonlijke benadering

Voor onderhoud van de Toyota (of van een ander merk) kunnen klanten gebruikmaken van de gratis breng- en haalservice bij onderhoud en reparaties.
Jan Kneppers, de oprichter van het autobedrijf en vader van Richard, brengt klanten naar huis of het werk en haalt ze later weer op. Hieruit blijkt de persoonlijke aandacht die ze bij Kneppers voor de klant hebben.
“Al sinds de jaren zestig draait het bij ons om hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht”, zegt Richard die in een oprechte en persoonlijke benadering gelooft. Samen met zijn collega’s doet hij er alles aan om de klant zo goed mogelijk te helpen. Zo krijgt elke klant een mooie bos bloemen bij de aflevering van een nieuwe of gebruikte auto en ook verjaardagen worden niet vergeten. Volgend jaar is het feest bij Kneppers. Het bedrijf bestaat dan 55 jaar!
Kneppers Autobedrijf BV is gevestigd aan de Rokkeveenseweg Zuid 159, 2718 EM Zoetermeer, tel. 079 – 361 09 10, www.kneppersautobedrijf.nl .