vrijdag 10 juli 2020 | week 28
Home » Advertorial » Klanten vieren dubbel jubileum van PUUR mee
Een van de getoonde creaties.

Klanten vieren dubbel jubileum van PUUR mee

Klanten vieren dubbel jubileum van PUUR mee

Berkel en Rodenrijs – Met een schitterende presentatie en een gezellige avond bij Muller & Co vierden Nathalie en Miranda samen met rond de 120 klanten het 12,5-jarig bestaan van hun modezaak PUUR in Berkel Centrum en tevens van het Rotterdamse 10 Days dat vijf jaar geleden de deuren opende.

Donderdagavond schaarden de gasten zich allemaal aan tafels die rond de ‘rode loper’ waren geplaatst om maar niets te hoeven missen van hetgeen er door een vijftiental modellen getoond ging worden. Met een glaasje bubbels en een gouden champagne truffel, speciaal voor PUUR gemaakt. Het was de vierde keer dat een show van PUUR bij Muller & Co werd georganiseerd en met succes.
Het thema van de avond was Grateful; dankbaarheid naar de klanten die hen in staat stellen nog steeds zo succesvol te kunnen zijn met hun winkels. Rond half negen kondigde speaker Robin de eerste ronde van de show aan, terzijde gestaan door dj Leen. De eerste van de vier, verdeeld in 10 Days, PUUR, een mix van beide winkels en als laatste klapstuk kerstkleding. Tussendoor vertolkte zangeres Sara enkele liedjes. Bij het naar huis gaan kregen alle gasten een goed gevulde goodiebag mee met daarin een T-shirt en enkele cadeaubonnen.