donderdag 4 maart 2021 | week 09
Home » Advertorial » Klanten kunnen rekenen op Nico Schouw
Nico Schouw bij zijn pand aan de Berkelse Poort; startklaar om op weg te gaan naar de klant.

Klanten kunnen rekenen op Nico Schouw

Klanten kunnen rekenen op Nico Schouw

Berkel en Rodenrijs – Hoogzomerse temperaturen, een coronacrisis die menig wenkbrauw doet fronsen, onzekere tijden en veel mensen die thuis werken of liever thuis blijven omdat ze zich daar veilig voelen. Maar al die zaken lijken geen enkele invloed te hebben op de klanten van Nico Schouw. “Lekker druk!” weet de man die al vele jaren open haarden verkoopt en installeert in de hele regio.

“Veel mensen werken thuis en dat is voor hen een goede gelegenheid ons te bellen met ‘we zitten nu toch thuis; kun je de open haard bij ons komen installeren?’. Maar voor een servicebeurt is die tijd eveneens geschikt en ook daar hebben we het erg druk mee. De agenda zit lekker vol; we zijn zo veel onderweg dat er een afspraak gemaakt moet worden om de showroom te bezoeken!”

Ruime ervaring

Al meer dan 25 jaar zet Nico Schouw zich met zijn team in om mooi werk te leveren. In opvallende auto’s – voorzien van een duidelijk logo – gaan ze dagelijks op pad. Er wordt weer volop gebouwd en de mensen die in de nieuwbouw gaan wonen oriënteren zich meestal al ruim van tevoren over de mogelijkheden voor een open haard. Ook klanten die een andere of een nieuwe haard willen in hun bestaande woning komen een kijkje nemen in de showroom aan de Berkelse Poort. “We zijn dus het hele jaar door druk in de weer met bespreken, plannen maken, mogelijkheden bekijken, slopen en nieuw aanleggen.”

Warmte

Er is steeds meer vraag naar gesloten haarden en liftdeurhaarden met hoog rendement.
“Mede doordat er steeds meer mogelijkheden komen die veel warmte geven en minder troep. Zoals bijvoorbeeld de vrijstaande haard, de inbouwhaard of de houtkachel. Ook de gashaarden doen het nog steeds erg goed.” In de showroom van Nico Schouw aan de Berkelse Poort in Berkel en Rodenrijs krijgt de bezoeker een goed beeld van hetgeen er te koop is in open haarden- en kachelland. Maar ook voor afwerkingen en accessoires ben je daar aan het goede adres. Met tientallen opstellingen krijg je een indruk die kan passen bij hetgeen je zoekt. De foto’s van reeds geplaatste haarden en de fraaie boeken op de leestafel in de showroom kunnen er toe bijdragen die indruk te versterken. Op zoek naar een buitenhaard voor terras of balkon? Ook daar kan het team van Nico Schouw voor worden ingeschakeld.

Compleet

Nico Schouw levert niet alleen de benodigde materialen, hij plaatst ook in de meeste gevallen de haard. “We bouwen de schoorsteen op, verzorgen rookkanaal en stucwerk en als dat nodig mocht blijken te zijn geven we meteen de woonkamer een opfrisbeurt. We werken in de hele regio. In de meeste gevallen voor particulieren, maar ook aannemers weten ons te vinden.”
Voor meer informatie, het maken van een afspraak en foto’s van allerlei soorten haarden: www.nicoschouw.nl .