vrijdag 4 december 2020 | week 49
Home » Algemeen » Kinderkleding- en speelgoedbeurs De Speelhut

Kinderkleding- en speelgoedbeurs De Speelhut

Berkel en Rodenrijs Speelotheek de Speelhut organiseert op zaterdag 11 maart van 09.00 tot 12.00 uur een (tweedehands) kinderkleding- en speelgoedbeurs in basisschool Prins Johan Friso, Oudelandselaan 147 in Berkel en Rodenrijs. Op de beurs zijn goede, betaalbare tweedehands kinderkleding vanaf maat 80 tot en met maat 176 en speelgoed verkrijgbaar.

Op 10 en 11 maart steken veel maatschappelijk betrokken Nederlanders de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. De kinderkleding- en speelgoedbeurs stelt ook een aantal plekken ter beschikking en vraagt om helpende handen tijdens de afsluiting van de beurs op zaterdagmiddag. “Tijdens NLdoet worden bergen werk verzet. We zijn daar ontzettend blij mee! Bovendien leren we allerlei leuke nieuwe mensen kennen”, zegt Eveline van Kerkhoven. “Mensen die bij ons in actie willen komen kunnen zich aanmelden via de website www.speelhut.nl of via NLdoet.”
Speelotheek de Speelhut is een stichting met als doel het spelplezier en de spelontwikkeling van kinderen te bevorderen, alsmede om kinderen kennis te laten maken en te laten experimenteren met spel en speelgoed. De organisatie van de speelotheek is, evenals de organisatie van deze beurs, geheel in handen van vrijwilligers.
Meer weten over speelotheek de Speelhut of over de kinderkleding- en speelgoedbeurs? Kijk op de website www.speelhut.nl.