zaterdag 16 januari 2021 | week 02
Home » Algemeen » Kerstmarkt in Bruisend Bergschenhoek
Voor de bezoekers van de kerstmarkt in Bergschenhoek behoort een ritje in een prachtige arreslee tot de mogelijkheden.

Kerstmarkt in Bruisend Bergschenhoek

Bergschenhoek – Het is bijna Kerst en ook Bruisend Bergschenhoek is geheel in kerstsfeer gebracht. Zaterdag 17 december wordt in het winkelcentrum een gezellige Kerstmarkt gehouden. Tussen 10.00 en 17.00 uur staan er leuke activiteiten op het programma. Er zullen meer dan dertig kramen op de Kerstmarkt aanwezig zijn met leuke aanbiedingen. De bezoekers zullen zich niet vervelen.

Hockeydemo

De winkeliers plaatsen die dag ook een ijsbaan in het winkelcentrum. Er is voor kinderen gelegenheid te schaatsen op deze baan. Tussen 12.00 en 13.00 uur zal door de ijshockeyvereniging HYS uit Den Haag een ijshockeydemonstratie worden gegeven. Daarna kunnen kinderen tot 14.00 uur meedoen aan een clinic.

Arreslee

Om geheel in de sfeer te komen kunnen liefhebbers een ritje maken in een prachtige arreslee, getrokken door een Fries paard. De bestuurder is een ervaren koetsier in winterse outfit. En wie een zoen van de Kerstvrouw wil, zal worden verrast op een heerlijke warme chocoladezoen die zij uitdeelt.

Schaken

Schaakvereniging de 3-Torens daagt bezoekers uit om mee te spelen op een XXL schaakbord. Tussen 10.00 en 15.00 uur wordt er op een enorm groot schaakbord een partijtje gespeeld. Tussen 14.00 en 15.00 uur zijn er zelfs prijzen te verdienen. De eerste die de voorzitter of de wedstrijdleider van 3-Torens weet te verslaan wint een jaarlidmaatschap of een boekenbon (met een waarde van € 25).