donderdag 6 augustus 2020 | week 32
Home » Algemeen » Kerstconcert Leeuwerikkoor
Het Leeuwerikkoor staat onder leiding van dirigent Henk in 't Veen de begeleiding is van Jan van den Bosch (piano) en Bart Voogd (accordeon).

Kerstconcert Leeuwerikkoor

Kerstconcert Leeuwerikkoor

Bleiswijk – Op zondag 15 december geeft het Leeuwerikkoor een gezellig (meezing) kerstconcert in de grote Pauwzaal van De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Het koor brengt 24 bekende en minder bekende kerstliederen ten gehore.

De tekst van de liedjes komt op een beamer te staan, zodat iedereen gezellig mee kan zingen. Het koor staat onder leiding van dirigent Henk in ’t Veen, de begeleiding is van Jan van den Bosch (piano) en Bart Voogd (accordeon). Er is een korte pauze.
Aanvang 14.30 uur, zaal open 14.00 uur. Entree gratis. Na afloop van het concert (rond 16.30 uur) is er gelegenheid om een vrijwillige bijdrage te geven aan een aantal koorleden die met een bus bij de uitgangen van de zaal zullen staan. Voorafgaande aan het kerstconcert is er op woensdag 11 december een try-out, eveneens in de Pauwzaal, aanvang 14.30 uur, zaal open14.00 uur. Entree gratis.
Iedere dinsdag tijdens de repetitie is er een groot aantal bewoners van De Tuinen aanwezig om naar het koor te luisteren en (vaak ook) mee te zingen. Bij de try-out van woensdag 11 december zijn de bewoners van De Tuinen en hun familieleden ook van harte welkom. Het wordt een feestelijke middag. Ook dan zullen er koorleden bij de uitgangen van de zaal staan voor een vrijwillige donatie aan het koor.