dinsdag 19 januari 2021 | week 03
Home » Algemeen » Kerstbomenverkoop De Lions krijgt een andere invulling
In voorgaande jaren stonden de leden van De Lions in het centrum van Bergschenhoek met hun kerstboomverkoop maar dit jaar steunen ze de verkoop van de Stichting Taai.

Kerstbomenverkoop De Lions krijgt een andere invulling

Kerstbomenverkoop De Lions krijgt een andere invulling

Bergschenhoek – Even was er nog hoop, maar helaas; de kerstbomenverkoop van De Lions die al vele jaren een traditie vormt in het centrum van Bergschenhoek met de opbrengst die elk jaar bestemd is voor een goed doel kan dit jaar helaas niet doorgaan. “De gemeente heeft alle evenementen tot het einde van het jaar afgelast, wat inhoudt dat we geen vergunning hebben gekregen voor De Lions kerstbomenverkoop,” aldus de secretaris.

Trees Borkus-Henskens

Lionsclub Bergschenhoek heeft zich beraden om toch iets voor anderen te kunnen betekenen en omarmt de actie ‘stuur een kerstboom’ waardoor de leden van De Lions de Stichting TAAI kunnen steunen. Iedereen kan daar een kerstboom bestellen in de gewenste maat, deze wordt thuis bezorgd en ook nog opgezet. De opbrengst gaat naar Stichting TAAI. Een boom met een goed Kerstgevoel dus.
“Juist nu is onze behoefte des groter om iets goeds te doen voor onze samenleving,” aldus secretaris van De Lions Bergschenhoek Egon Coolen. “In samenwerking met STUUR Chauffeurs heeft Stichting TAAI de kerstactie ‘Stuur een kerstboom’ opgezet en deze actie omarmen wij als Lionsclub Berg­schenhoek van harte. Zo kunnen we ondanks de corona ellende toch nog doen waar ons hart ligt, zo aan het einde van het jaar; vanuit de Lionsclub Bergschenhoek lokale goede doelen steunen. En uw boom wordt alsnog bij u thuisbezorgd, wanneer u deze bestelt via www.stuureenkerstboom.nl. In deze tijden waarin er veel onzekerheden zijn is namelijk één ding wel zeker: eind december is het gewoon weer kerst en omringen we ons met dierbaren én een kerstboom.”

Hoe werkt het

Bestel via www.stuureenkerstboom.nl een kerstboom naar wens en laat deze gratis thuisbezor­gen, uitpakken en opzetten op het moment dat het beste schikt. Er kan ook een bijbehorende standaard en een of meerder sets (van vier) Taai kerstballen bij worden besteld. De kerstboom wordt op het gewenste adres bezorgd, uitgepakt en opgezet.
Stichting TAAI zet zich in om de ongeneeslijke ziekte Cystic Fibrosis (kortweg CF en ook wel Taaislijmziekte genoemd) de wereld uit te helpen. Op www.stichtingtaai.nl wordt uitgebreid verteld waarom deze stichting in het leven is geroepen en waar zij voor staan.
De leden van De Lions Bergschenhoek steunen deze actie. “Wilt u uw privéboom en/of zakelijke boom op deze manier bestellen om zo juist nu de CF Patiënten te steunen? Of misschien wilt u een boom cadeau doen aan een dierbare of denkt u eraan een origineel zakelijke actie op te star­ten)? Schroom dan niet om contact op te nemen met de stichting Taai en uw boom daar te bestellen.”