vrijdag 4 december 2020 | week 49
Home » Algemeen » Kampeeravontuur in De Windas
Grote pret in het binnenbad.

Kampeeravontuur in De Windas

Lansingerland – De inmiddels vijfde editie van het kampeeravontuur bij ‘zwembadcamping de Windas’ stond dit jaar op vrijdag 19 augustus in de agenda. Kinderen die het leuk vonden hier aan deel te nemen konden zich vooraf aanmelden.

 

Vrijdagmiddag om 18.00 uur arriveerden de kinderen met hun ouders die hen hielpen de tentjes op te zetten op de ligweide naast het buitenbad. Een uur later werd er met de hele groep gegeten van een uitgebreid buffet. De kinderen konden eten en drinken wat ze zelf wilden, waarna ze vrij konden zwemmen. De hele avond werd pret maken met spelletjes, opblaasattributen en zowel binnen als buiten zwemmen. Ook werd film gedraaid; een supergezellige en daar leek geen einde aan te komen. Met een ijsje, drinken, chips; alles wat de avond nog feestelijker maakte.

Rond de klok van twaalven zochten de jongste deelnemers hun tenten op en een uur later de overigen. Het was de bedoeling dat ze van al het spelen en zwemmen o moe waren dat ze meteen in slaap zouden vallen, maar de pret kwam ook hier nog wel even om de hoek kijken.

 

Vroeg op

Wakker of niet; zaterdagochtend 07.00 uur was het appel en gingen de deelnemers het water in voor het aquajoggen in het buitenbad en aansluitend een lekker ontbijtje. Waarna er een einde kwam aan een leuke campingavond- en nacht en de kinderen allemaal weer tussen negen en tien uur werden opgehaald.