donderdag 1 oktober 2020 | week 40
Home » Advertorial » Kai, onderhoud aan woning voor een vast bedrag per maand
Bergschenhoek - Nooit meer verrast worden door hoge onderhoudskosten. Altijd verzekerd van de juiste vakman en voor een vast bedrag per maand. Kai Schadeherstel B.V. (kai) is, als landelijke aanbieder, per 1 mei gestart met het aanbieden van onderhoudsabonnementen voor de particuliere woningbezitters.

Kai, onderhoud aan woning voor een vast bedrag per maand

Kai, onderhoud aan woning voor een vast bedrag per maand

Bergschenhoek – Nooit meer verrast worden door hoge onderhoudskosten. Altijd verzekerd van de juiste vakman en voor een vast bedrag per maand. Kai Schadeherstel B.V. (kai) is, als landelijke aanbieder, per 1 mei gestart met het aanbieden van onderhoudsabonnementen voor de particuliere woningbezitters.

Een nieuwe vorm van dienstverlening om, als aanvulling op een inboedel- en opstalverzekering, alles compleet en goed te regelen voor nu en in de toekomst. Is er een calamiteit of noodsituatie aan de woning en wordt het niet gedekt door de verzekering? Of moeten de kozijnen van de woning geschilderd worden? kai organiseert al het onderhoud aan de woning en neemt alles uit handen voor een vast bedrag per maand.
“Noodreparaties komen veelal ongelegen en op momenten dat er niet direct hulp beschikbaar is”, aldus Wiebe Kuiper, directeur Kai Schadeherstel B.V. Kai speelt hierop in en biedt 24/7 direct hulp bij spoedreparaties aan het huis met het opstalschade abonnement.
Kai biedt als uitbreiding en aanvulling op het opstal schade-abonnement ook het complete onderhoud en het verduurzamen van uw woning aan via verschillende abonnementen.
Informatie: www.kaischadeherstel.nl/