woensdag 5 augustus 2020 | week 32
Home » Advertorial » Jumbo Westpolder in vijf dagen geheel verbouwd
Matthew van Lelieveld (r): "Ons team vind ik het belangrijkste voor een goede winkelervaring! Klantvriendelijkheid staat bij ons voorop en daar gaan we alles aan doen! We zijn blij met de vernieuwde frisse winkel!"

Jumbo Westpolder in vijf dagen geheel verbouwd

Jumbo Westpolder in vijf dagen geheel verbouwd

Berkel en Rodenrijs – Het heeft wat zweetdruppels gekost, maar Jumbo Westpolder, gevestigd in winkelcentrum het Gouden Hart aan de Westpolderstraat 86, is na een verbouwing die vijf dagen heeft geduurd, geheel vernieuwd. Zaterdag 30 november opende Jumbo Westpolder weer haar deuren, tot vreugde van de klanten die de winkel zaterdag massaal bezochten.

Uit een gericht klantenonderzoek was gebleken, dat er wat veranderingen nodig waren in de winkel die inmiddels alweer vier jaar draait. “Uit dat onderzoek bleek dat onze klanten bijvoorbeeld een slijterij misten”, vertelt de enthousiaste filiaalmanager Matthew van Lelieveld. “We hebben aan deze wens gehoor gegeven en de slijterij is er gekomen, schuin tegenover onze servicebalie die nu tegen de wand staat en dus direct zichtbaar is voor de klant.

De nieuwe borrelshop waarin ook sterke drank mag worden verkocht is een aanwinst. “Nu zijn wij klaar voor de feestdagen!”

Voorheen stond de kinderhoek achter de kassa, maar die hebben we verplaatst naar het midden van de winkel, zodat de ouder(s) hun kind(eren) goed in het oog kunnen houden.”
Jumbo zorgde er voor dat meer wensen van de klant werden vervuld, want ze heeft nu ook biologisch vlees in de vitrines liggen. Daarnaast zijn de looppaden ruimer van opzet.

De versafdelingen zijn volledig vernieuwd en de groenteafdeling is flink uitgebreid. De looproutes zijn lichter ruimer en logischer gemaakt.

Er is veel aandacht geschonken aan de versmiddelen, waar nu meer keuze is dan voorheen. Verse groenten zijn een ‘must’ en volgens Van Lelieveld worden deze continu gekoeld.

Onze sfeervolle wijnafdeling is uitgebreid qua assortiment. Bij elk gerecht kunt u wel een passende wijn vinden.

Een sterke verbetering en een ‘plaatje’ in de winkel is de wijnafdeling. Sfeervoller en meer in het oog springend door (uiteraard lege) wijnvaten bovenop de schappen. Ruim van opzet. Een echte ‘look en view’ afdeling. Ook de broodafdeling is volledig vernieuwd en de diversiteit aan producten is meer uitgelicht.

De nieuwe broodafdeling laat de producten beter uitkomen en is volledig vernieuwd.

“Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel”, aldus Van Lelieveld die leiding geeft aan ongeveer 190 medewerkers, inclusief hulpkrachten. “Ik ben ook heel trots op de medewerkers, want ze hebben zich in die vijf dagen van verbouwing voor 100% ingezet om alles op tijd klaar te krijgen.

Pick-up point

In Jumbo Westpolder is ook een pick-up point aanwezig voor degenen die hun boodschappen via de website, Jumbo app store of Google Play, bestellen en ze op een zelf gekozen tijdstip ophalen en betalen. Uiteraard is het ook mogelijk de boodschappen online te bestellen en thuis te laten bezorgen. Boodschappen doen wordt daardoor erg gemakkelijk!
En de komende drukte voor de aanstaande feestdagen? “We zijn er helemaal klaar voor. Onze winkel wordt zeven dagen per week door 50 vrachtwagens maximaal bevoorraad.”