zondag 17 januari 2021 | week 02
Home » Algemeen » Je verjaardag inhalen in stijl
V.l.n.r.: Caitlin Pricilla en Gijs. Ze verheugen zich op de zomeractiviteiten.

Je verjaardag inhalen in stijl

Je verjaardag inhalen in stijl

Deze zomer verloopt voor de meesten van ons anders dan verwacht. Die vakantie naar het buitenland, het zomerkamp, zelfs het vieren van je verjaardag is niet zoals we dat gewend zijn.
Voor dit laatste punt is nu een oplossing. Muziek- en dansschool Jay’s Place en Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland slaan de handen ineen -figuurlijk natuurlijk- en geven kinderen en jongeren de kans om alsnog het feest te vieren dat door de lockdown in het water is gevallen.

Op woensdag 19 augustus organiseren deze instellingen een heus inhaalfeest voor hen die hun verjaardags- of examenfeest niet konden vieren, of voor hen die gewoon wel een feestje kunnen gebruiken. ’s Middags kunnen kinderen van 7 t/m 12 jaar deelnemen aan workshops, een fotospeurtocht en een silent disco. Jongeren (12 t/m 18) kunnen ’s avonds terecht voor de silent disco, live muziek bij het vuur, hapjes en mocktails. Een chillsessie in de open lucht. Over die open lucht gesproken; het feest wordt gevierd op het buitenterrein van Landgoed Vidaa; een prachtige omgeving voor iedereen die graag buiten is, met volop bomen, planten en water op een klein eiland. Jay’s Place en SJJMH hopen hiermee de jeugd van Lansingerland weer te laten genieten van de zomer en van elkaar: “Social distancing hoeft niet ten koste te gaan van een sociaal leven.”
Introductielessen en Workshops voor jong en oud op 15, 17, 20, en 29 augustus.
Dans, percussie, rap, DJ-lessen en strijkinstrumenten. Naast deze lessen is er ook een taal- en cultuurdag op vrijdag 28 augustus. Kijk voor het aanbod op de site! Jaysplace.nl.

​​​​​​