zaterdag 6 maart 2021 | week 09
Home » Algemeen » Is Chip de Mooiste hond van Nederland?

Is Chip de Mooiste hond van Nederland?

Is Chip de Mooiste hond van Nederland?

Berkel en Rodenrijs – Ivonne Schmitt’s hond, Chip, is begin van het jaar genomineerd voor ‘Mooiste hond van Nederland’. Helaas kwam corona om de hoek kijken en is ook deze verkiezing begin april stopgezet, maar begin september maakte de organisatie een herstart.

“Ik heb een foto ingestuurd omdat ik veel complimenten over Chip kreeg en het me superleuk leek om te laten zien dat rasloze honden ook prachtig zijn”, zegt Ivonne. “Ik was supertrots toen Chip genomineerd werd om mee te mogen doen.” Bij de laatste tussenstand, eind maart, stond Chip op nummer 1 in haar gemeente Lansingerland.
Chip is een mix tussen een Mechelse herder en een Amerikaanse bulldog. Chip is vanaf dat ze zes weken oud is bij Ivonne. Ze is nu 15 maanden en een hele enthousiaste en leergierige hond. Chip haalde met gemak haar diploma gehoorzame hond en ze gaat nu detectie- en speurwerk doen. Het meest in haar element is ze met een bal; groot of klein, als het maar rond is, naast de fiets vindt ze ook prachtig en zwemmen doet ze overal en vindt dat geweldig. Chip gaat drie ochtenden in de week naar de hondenopvang. Ook heeft Chip haar eigen Instagram account waar haar avonturen door filmpjes en foto’s te volgen zijn. De Instagram word bijgehouden door Ivonne en dagelijks voorzien van nieuw kijkplezier. Een stem uitbrengen kan via de link in de bio van Chip haar Instagram: @chip.the.cutest.puppy of via de site www.mooistehond.nl/chip-berkel-en-rodenrijs. Stemmen kan tot 4 oktober aanstaande.