dinsdag 19 januari 2021 | week 03
Home » Algemeen » In de rij voor de jarige Brent
Voorop opa en oma Hans en Sjanie Meijndert gevolgd door een rij andere familieleden en bekenden die de jarige Brent kwamen feliciteren.

In de rij voor de jarige Brent

In de rij voor de jarige Brent

Berkel en Rodenrijs – Tijdens de coronaperikelen vallen, zoals bekend, bijna alle feestjes in het water. Een hoop gezinnen piekeren zich suf om toch nog iets aan een bijzondere gebeurtenis te doen. Zo ook Sacha Meijndert.

Trees Borkus-Henskens

Haar zoontje Brent werd dinsdag 24 november zeven jaar. Normaal gesproken een drukke verjaardag met familie, vrienden en kennissen, maar nu een dag voor alleen het gezin. Maar moeder Sacha bedacht een plan. Ze stuurde alle mensen het plan hadden op zijn verjaardag te komen een berichtje waarin ze werden uitgenodigd voor een drive through.
Met een feestelijke partytent voor de deur, een hapje en drankje en een stralende Brent ervoor kwam zaterdag 28 november een rij auto’s aanrijden waarvan je aan de ballonnen kon zien dat ze voor de jarige kwamen. Met voorop opa en oma Hans en Sjanie Meijndert, gevolgd door een rij andere familieleden en bekenden. En allemaal kwamen ze hem feliciteren en verrassen met een cadeautje. Uit een van de langs rijdende auto’s schetterde zelfs luid het ‘Lang zal ze leven” waar de jarige zichtbaar van onder de indruk was. Een kopje koffie, taart, een chipje of limonade; het was er allemaal, zodat het toch nog een echt zonnig feestje op veilige afstand werd voor de verraste Brent.