vrijdag 10 juli 2020 | week 28
Home » Advertorial » Impact Vastgoed ontwikkelt nieuw distributiecentrum op Bleizo

Impact Vastgoed ontwikkelt nieuw distributiecentrum op Bleizo

Impact Vastgoed ontwikkelt nieuw distributiecentrum op Bleizo

Lansingerland – Er is opnieuw een kavel verkocht op Bleizo. Impact Vastgoed heeft een overeenkomst gesloten voor de aankoop van een kavel van circa 73.000 vierkante meter.

Op dit kavel zal Impact de ontwikkeling van een hoogwaardig en duurzaam distributiecentrum gaan verzorgen. Het gebouw is duurzaam ontworpen en staat op een ‘A-locatie’ ten aanzien van de ligging en bereikbaarheid. Bleizo ligt pal aan de A12 bij de oprit en mei 2019 is hier tevens het station Lansingerland-Zoetermeer geopend. Een vervoerknoop waar trein, auto, bus en fiets met elkaar verbonden worden. Het is de ideale uitvalsbasis voor logistieke bedrijvigheid.
Het gebouw zal worden voorzien van Breeam Very Good certificering. Het distributiecentrum zal circa 40.000 vierkante meter omvatten. De planning is om in het tweede kwartaal in 2020 de eerste paal de grond in te slaan en zal naar verwachting een jaar later gereed zijn. Binnenkort wordt bekend welke ondernemer gekozen heeft voor Bleizo en het distributiecentrum in gebruik gaat nemen.