zaterdag 28 november 2020 | week 48
Home » Advertorial » Immobilia presenteert vrijblijvende zoekopdracht
Berkel en Rodenrijs - Het jubilerende Immobilia - dat inmiddels tien jaar bestaat - presenteert vanaf deze week een hele nieuwe en unieke mogelijkheid om koper en verkoper snel bij elkaar te brengen.

Immobilia presenteert vrijblijvende zoekopdracht

Immobilia presenteert vrijblijvende zoekopdracht

Berkel en Rodenrijs – Het jubilerende Immobilia – dat inmiddels tien jaar bestaat – presenteert vanaf deze week een hele nieuwe en unieke mogelijkheid om koper en verkoper snel bij elkaar te brengen.

Op de website staat een zoekermodule. Daarop kunnen woningzoekers eenvoudig aangeven wat ze zoeken. Daar kan elke verkoper op reageren. Een laagdrempelige manier om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Zeker in een tijd waarin het lastig is iets te kunnen kopen en een goede manier om het aanbod in beeld te krijgen.
“De module staat open voor alle serieuze woningzoekenden,” aldus makelaar Stefanie Koolhaas-Wortelboer die tien jaar geleden met de start van Immobilia haar eigen makelaarskantoor aan de Berkelse Poort in Lansingerland opende. Immobilia verkoopt, verhuurt en beheert dagelijks woningen en bedrijfspanden en wat is Stefanie blij dat ze deze stap tien jaar geleden heeft gezet. “Met veel plezier help ik iedere dag mensen bij een van de belangrijkste stappen in hun leven; de verkoop/aankoop of verhuur/aanhuur van een woning. Bovendien zijn we steeds op zoek naar een nog betere service en naar nieuwe mogelijkheden om het voor zowel de koper als de verkoper, de huurder of de verhuurder nog interessanter te maken de stap te zetten.”

Voor de markt uit

Met de nieuwe zoekmodule hopen en verwachten Stefanie en collega makelaar Florens Hoorweg tientallen woningzoekenden een ‘voorschotje’ te geven bij het vinden van een geschikt huis. “We richten ons met het aanbod met name op inwoners van Lansingerland en directe omgeving die van plan zijn op relatief korte termijn hun huis te koop aan te gaan bieden. Hun huis heeft dan nog niet op Funda gestaan, maar we hebben de opdracht al wel binnen om het (op termijn) te verkopen. Daardoor kunnen wij de woningzoekenden die bij ons de module hebben ingevuld als eersten daarvan in kennis stellen. Niet alleen fijn voor de koper die er snel bij is, maar ook voor de verkoper die er zeker van kan zijn dat het aan de meest geïnteresseerde zoeker wordt verkocht. Dat voorkomt tientallen bezichtigingen en kijkers. Alleen met de doelgerichte en serieuze belangstellenden maken we een afspraak. Met exclusiviteit voor de eventuele koper zorgen we voor zekerheid voor de verkoper en een goede opbrengst. Een extra service die we graag bieden.”