woensdag 27 mei 2020 | week 22
Home » Algemeen » Ik ontmoet, ik vraag, ik ontdek!

Ik ontmoet, ik vraag, ik ontdek!

Alpha cursus in Bergschenhoek

Ik ontmoet, ik vraag, ik ontdek!

Bergschenhoek – Op zoek gaan naar de zin van het leven, samen met anderen. Dat is Alpha. Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Woensdag 22 januari 2020 start de Alpha cursus in Bergschenhoek.

De eerste avond is een informatieavond, deze begint om 20.00 uur in ‘De Verdieping’ aan de Schiebroekseweg 20 te Bergschenhoek.
De cursus is zeer geschikt als je niet bekend bent met het christelijk geloof en je jezelf wilt verdiepen in de basis hiervan. Daarnaast kan de Alpha cursus je ook helpen om je geloofsleven nieuw leven in te blazen!
Het is een cursus voor jong en oud en deelname aan de Alpha is gratis. Elke cursusavond begint met een gezamenlijke maaltijd. Vervolgens wordt een inleiding gehouden over een specifiek onderwerp. Daarna volgt een gesprek in kleine groepen. Om 21.30 uur wordt de bijeenkomst afgesloten.
Informatie: Johan Stolk, tel. 06- 45322695 of per email: alpha@hervormd.nl, meer informatie is ook te vinden op www.alpha-cursus.nl.

Check Also

Mobiele collecte Anjeractie

Lansingerland – Het Prins Bernhard Cultuurfonds bestaat dit jaar tachtig jaar en komt daarom met …

Geef een reactie