woensdag 5 augustus 2020 | week 32
Home » Advertorial » Hubo helpt ook alle vaders
Onno voor de entree van zijn Hubozaak aan de Hazenweg.

Hubo helpt ook alle vaders

Hubo helpt ook alle vaders

Bleiswijk – ‘Hubo helpt’ prijkt met grote letters op de folder van de Hubo, gevestigd op 200 plaatsen in Nederland en gelukkig ook in Bleiswijk aan de Hazenweg. Fijn voor klanten die iets zoeken, maar ook voor bezoekers die wel graag iets willen maken en daar de spullen voor zoeken, maar zelf niet zo handig zijn. En natuurlijk voor een leuk vaderdagcadeau(tje)!

Onno Brekelmans en zijn medewerkers staan dagelijks klaar om de weg te wijzen, advies te geven of (soms) hun hart vast te houden over de grote plannen die ze horen van doe-het-zelvers.
“We zien hier regelmatig mensen binnen komen met grootse plannen in of rond het huis, maar vaak bekennen ze dat ze nog geen schroef kunnen aandraaien en of ik soms nog wat handige tips heb. Maar er zijn ook klanten bij die het volste vertrouwen hebben in de aanpak van een project. En eigenlijk komt uiteindelijk alles op z’n pootjes terecht met tevreden klussers.”

Druk

Met name toen de coronatijd net van start ging en veel mensen thuis of in de buurt bleven was het enorm druk bij de Hubo. “Dingen die al lang aangepakt hadden moeten worden kregen nu voorrang, er werd volop geklust, ge- en verbouwd en het enige ‘probleem’ hier was dat we wel eens iets langer moesten wachten voor een bestelling werd afgeleverd. Niet alle materialen die we normaal in voorraad hebben in de winkel waren nog op voorraad en daar moesten we soms op wachten. Er werd ook veel geschilderd en opvallend daarbij was dat daar vooral vrouwen voor binnen kwamen. Om de kleur uit te zoeken en de benodigde materialen bij elkaar te zoeken. In veel gevallen vertelden ze dat ze nu meteen zelf aan de slag gingen met kwast en verf.”

Leuke cadeaus

Nu Vaderdag nadert presenteert de Hubo tal van leuke aanbiedingen waaronder een fraaie schroefklopboormachine, maar ook een handige handzaag voor een klein prijsje, een gereedschapdraagbak, een inbussleutelset en een schroevendraaierset. Solide en van een goed merk. Wie zaterdag voor minimaal € 25,- besteedt bij Hubo krijgt daar voor vader gratis een paar leuke sokken bij.

Ook ‘meten, maken, monteren’ staat bij Hubo centraal als het om maatwerk gaat. “We maken kasten in soorten en maten en allemaal op maat, maar ook zonwering binnen en buiten, horren, binnen- en buitendeuren. Dus als je vader niet zo handig is of in zijn vrije tijd meer wil genieten van vrouw, kinderen en kleinkinderen of z’n hobby’s neem hem dan eens mee naar de Hazenweg; we nemen hem al het doe-het-zelf werk graag uit handen en op maat!”