zondag 24 januari 2021 | week 03
Home » Advertorial » Hof van Enzersdorf krijgt plek aan de Berkelseweg
De nieuwbouw op de hoek van de Berkelseweg en de Maria Enzersdorflaan.

Hof van Enzersdorf krijgt plek aan de Berkelseweg

Hof van Enzersdorf krijgt plek aan de Berkelseweg

Bergschenhoek – Op de hoek van de Berkelseweg en de Maria Enzersdorflaan in Bergschenhoek zal een fraai pand verschijnen met twaalf appartementen en vier maisonnettes. De verkoop is inmiddels gestart.

Trees Borkus-Henskens

Nadat een eerste ontwerp was gepresenteerd bleek dat er meer afstemming moest komen op de vraag in de markt en daarom verschijnt er nu een fris appartementengebouw met zicht op de Berkelseweg en daarnaast een pand met vier geschakelde maisonnettes aan de Maria Enzersdorflaan waar tevens de centrale entree van alle panden ligt. De panden worden gasloos en voorzien van zonnepanelen. Aan de achterzijde bevindt zich een afgesloten privé parkeerplaats.

Snelle start

Naar verwachting zal in de tweede helft van dit jaar reeds gestart gaan worden met de bouw van de drie-kamerappartementen met elk een aparte berging en met de drie- of vierkamer maisonnettes met inpandige berging. De prijzen variëren van € 297.000,- tot € 396.000,- inclusief een parkeerplaats. Ze worden gebouwd op loopafstand van het centrum en vlakbij het Gezondheidscentrum van Bergschenhoek. Ook de Zorobus – die tussen Zoetermeer en Rodenrijs rijdt (en stopt bij de metro Rotterdam-Den Haag) – stopt vlakbij.
Voor meer informatie: Van Dullink Makelaars, Kerksingel 2 in Berkel en Rodenrijs. www.vandullink.nl of tel. 010 – 5114455.