zaterdag 16 januari 2021 | week 02
Home » Advertorial » Hoe wil jij wonen in Buyten?
Buyten in Wilderszijde.

Hoe wil jij wonen in Buyten?

Hoe wil jij wonen in Buyten?

Bergschenhoek – In Bergschenhoek verrijst de komende jaren een nieuwe woonwijk. Het project Buyten wordt het eerste plan binnen Wilderszijde dat in het tweede kwartaal van 2020 in verkoop gaat.

Wonen in Buyten is wonen in een toekomstgerichte klimaatadaptieve wijk met veel groen en water, waar ruimte is en het fijn is om te wonen. Er komt een gevarieerd woningaanbod met een dorps karakter, gericht op buiten spelen, sociale samenhang en ontmoeting.
Buyten is centraal gelegen met veel voorzieningen vlakbij. In de directe omgeving zijn er diverse mogelijkheden voor waterrecreatie: de Rotte, Bergsche Voor- en Achterplas, en de Zevenhuizerplas.

Enquêtes

Er zullen straks maximaal 144 woningen worden gerealiseerd. Om het aanbod van de rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de vraag, zal de ontwikkelaar co-creatiesessies organiseren. Dit alles wordt gedaan door middel van woonwensen-enquêtes. De eerste enquête staat op dit moment reeds uit. Met deze woonwensen-enquête geeft de toekomstige bewoner zelf aan waar de voorkeur naar uitgaat.
“Wij kunnen als ontwikkelaar zelf bedenken welke woningen worden gebouwd, hoe ze eruit gaan zien, wat de ideale indeling van de begane grond is, of hoeveel slaapkamers een huis moet hebben. Maar niemand kan beter aangeven waar een huis aan moet voldoen, dan de toekomstige bewoner zelf”, vertellen Xavier Delnoij en Floris Gortemaker namens de ontwikkelaars Wonen à la Carte en Waal.
Het is straks zelfs mogelijk om voor enkele woningen letterlijk met de architect aan tafel te gaan om de indeling en wensen voor het toekomstige huis te laten vertalen in een ontwerp voor de perfecte woning.

Aanmelden / informatie: www.woneninbuyten.nl, vul de woonwensenquête in en denk mee over jouw eigen woontoekomst. Door je als geïnteresseerde in te schrijven, word je ook op de hoogte gehouden van alle andere ontwikkelingen van Buyten.