vrijdag 4 december 2020 | week 49
Home » Advertorial » Het jaar 2020 geeft Spiering & Pluym vleugels
V.l.n.r. zoon Roy vader Wim en zoon Danny Hofman.

Het jaar 2020 geeft Spiering & Pluym vleugels

Het jaar 2020 geeft Spiering & Pluym vleugels

Oostland – De verhuizing van Autobedrijf Spiering & Pluym – enkele jaren geleden vanuit het centrum van Pijnacker naar een fraaie zichtlocatie op bedrijventerrein Ruyven aan de N470 – heeft het bedrijf geen windeieren gelegd. Niet alleen de al jaren trouwe klanten van het bedrijf, maar ook veel nieuwe klanten weten inmiddels het fraaie pand te vinden om er met een gerust hart een auto te kopen, in te ruilen of voor onderhoud achter te laten.

Trees Borkus-Henskens

Met ingang van 1 november ’20 is de naam ‘Toyota’ officieel van het pand verwijderd. Dit betekent dat Spiering & Pluym verder gaat als ‘universeel’ autobedrijf waar verkoop en onderhoud van ieder merk mogelijk is. Autobedrijf Spiering & Pluym is een echt service gericht allround autobedrijf waar de klant centraal staat. Zo kan het bedrijf de klant terecht voor: verkoop occasions, onderhoud aan alle merken inclusief wegenwacht, autoverzekering, autoverhuur, schadeherstel, Zakelijke & Private Lease en Eigendoms Lease.

Mogelijkheden

Bij Spiering & Pluym – met vestigingen in Ommoord, Delfgauw en het schadebedrijf in Bergschenhoek – kan de klant nu terecht voor de aankoop van elk merk auto voor privé – of zakelijk gebruik. Twee extra mogelijkheden zijn de Private Lease en de Eigendoms Lease. De Eigendoms Lease is uniek en door het bedrijf zelf ontwikkeld. De klant koopt de auto met daarbij een extra bedrag voor drie jaar volledige garantie en onderhoud. Vervolgens wordt de auto in maandtermijnen betaald en is de auto na vier jaar eigendom van de klant. Ook bestaat de mogelijkheid om een garantie- en onderhoudspakket apart te kopen. In beide gevallen heeft de klant geen zorgen om het onderhoud; dat wordt altijd goed en tijdig geregeld door de garage. Voor gebruikte auto’s biedt het autobedrijf een outletpakket dat eveneens erg interessant is.
“Ons bedrijf staat er om bekend dat we een heldere manier van aanbieden hebben die tevens duidelijk wordt uitgeschreven op onze website www.pluym.nl . Daarin wordt precies omschreven wat de mogelijkheden zijn bij aanschaf van een auto en wat je er voor krijgt.”

Dezelfde gezichten

Voor de klant verandert er weinig, want gelukkig blijven dezelfde gezichten de klant welkom heten. De expertise en inzet blijven. Met zoon Danny Hofman die verantwoordelijk is voor de gang van zaken in Ommoord en zoon Roy Hofman die de vestiging in Delfgauw onder zijn hoede neemt. Ook zij weten: “De autobranche is volop in beweging en daar bewegen wij in mee.”
Het jaar 2020 wordt dus een jaar waarin Spiering & Pluym de vleugels verder kan uitslaan. Met een voorraad van 500 occasions waarvan met name hele jonge auto’s in de meerderheid zijn. Auto’s in alle merken en modellen met een mooie korting omdat ‘de kop’ eraf is in prijs en ze dus flink onder de nieuwwaarde van eigenaar mogen wisselen. Onderhoud van alle merken blijft, evenals de APK, schadeherstel, verzekeren en autoverhuur.