donderdag 4 maart 2021 | week 09
Home » Advertorial » Het dak eraf bij Muller & Co
De verrassing: een vrolijke La Bodega.

Het dak eraf bij Muller & Co

Het dak eraf bij Muller & Co

Berkel en Rodenrijs – Het team van Muller & Co telt de dagen: tot op maandag 1 juni de deuren weer open mogen en ze hun gasten weer kunnen ontvangen. Die zullen op een bijzondere manier worden verrast, want niet alleen Muller & Co opent de deuren, maar tevens een nieuw initiatief; La Bodega.

Nadat op 15 maart klokslag zes uur de deuren gesloten moesten worden en het team van de eerste schrik was bekomen werd er echter niet stilgezeten aan de Kerksingel in Berkel Centrum. Meteen al in de eerste week werd de actie Zorg voor de Zorg opgezet waarbij mensen konden worden genomineerd voor een gratis verrassingsontbijtje van Muller & Co. Harde werkers uit bijvoorbeeld de ziekenhuizen, verzorgingshuizen of andere verzorgenden. Om hen een hart onder de riem te steken en te laten blijken dat er aan hen werd gedacht.

Acties

In de gesloten periode werd ook het 5-jarig bestaan van Muller & Co gevierd, zij het op een andere wijze dan de oorspronkelijke planning was. Belangstellenden konden vooraf een feestbox bestellen waarvan er rond de honderd – in verschillende samenstellingen – werden verkocht. Via livestream werd de champagne ontkurkt en feestten tussen de vijf- en zeshonderd kijkers op afstand mee. In nauwe samenwerking met lokale ondernemers werd vervolgens in de laatste vier weken van de coronasluiting een borreltas actie gelanceerd om het weekend goed te beginnen.

Toekomst

Uiteraard richtte de blik zich ook op de toekomst. Het team ging er al vanuit dat er voorlopig geen grote partijen georganiseerd mogen worden, maar wel dat de deuren van het restaurant weer open zouden gaan, zij het met duidelijke regels. Er kwamen tal van creatieve invullingen langs en uiteindelijk werden de beste uitgewerkt.
Muller & Co houdt de entree aan de Kerksingel en kan binnen in de zaak dertig gasten ontvangen. Voor het pand wacht een gezellig terras dat helemaal gevuld kan worden met ook daar voldoende afstand tussen de tafels en de gasten. De grootste verrassing is echter de entree (om de hoek) aan de ds. Van Koetsveldstraat. Daar wacht de tuin die een eigen naam en uitstraling heeft gekregen: La Bodega; met de sfeer van het zomerse Spanje. Bij mooi weer gaat het dak eraf. Met op tafel een kan Sangria met heerlijke verse vruchten of een Cava, een vers getapt biertje of een van de mooie Spaanse wijnen en de uitgebreide tapaskaart. Deze verrassing blijft in elk geval tot de maand september; met een eigen entree, een eigen bar en bediening. En met Muller & Co’s eigen Lucinda die het gezicht van La Bodega wordt.
Bel wel even om een plekje te reserveren, want vol=vol, tel. 010 – 2260355.