maandag 1 maart 2021 | week 09

Heraut TV

Aangescherpte maatregelen: samen onze verantwoordelijkheid nemen

Het is een zure appel, maar we moeten nú onze verantwoordelijkheid nemen. Voor de zorg, onze kwetsbaren en voor ieder ander die hard door de coronamaatregelen wordt getroffen. Het kan niet anders want het gaat niet goed met het aantal coronabesmettingen in onze regio. Vanaf dinsdag gelden er aangescherpte maatregelen. We moeten helaas weer gas terugnemen en dat grijpt hard …

Lees meer

Digitale Meet up: Is het Tuinbouwakkoord crisisproof?

Het Tuinbouwakkoord weerspiegelt de gezamenlijke ambitie voor het tuinbouwcluster om een duurzame toekomst op te pakken. En toen was daar de coronacrisis. De crisis heeft de kwetsbaarheid van het tuinbouwcluster bloot gelegd. Zo zijn er veel vragen over de sterke internationale oriëntatie tuinbouw en de onzekere factoren naar de toekomst. Samen met twee leden van het Regieteam van de crisisorganisatie, …

Lees meer

Lansingerland in Zicht – juni 2020

In tijden van het coronavirus ontstaan er verschillende mooie initiatieven in wijken, bij telers en andere bedrijven. Het televisieteam van RTV Lansingerland ging voor het maandelijkse magazine ‘Lansingerland in Zicht’ op pad voor een aantal mooie initiatieven.

Lees meer

Coronalied Ik Leg Me Erbij Neer

In Corona tijd moet je creatief zijn en dat zijn we zeker! Check wat onze VocalGroup 12+ van deze hele situatie vindt met dit te gekke eigen geschreven nummer (met veel dank aan Leanne de Roo). www.hetmuziekpand.nl.

Lees meer

Lied voor leerlingen en ouders OBS Groenehoek

Lieve kinderen en ouders, wij missen jullie enorm! Wij zijn nu één maand dicht door het Coronavirus en zien elkaar gelukkig dagelijks online. Zo kunnen we toch een beetje contact houden met elkaar. Wij zijn trots op jullie en jullie ouders die zo goed helpen thuis. Liefs van alles leerkrachten en ondersteunend personeel van OBS Groenehoek.

Lees meer